Yandex Metrica

Ne yapıyorsun Elon Musk? Twitter'ı oyun alanına çevirdi! 2 milyon takipçili komedyenin hesabını askıya aldı

Ne yapıyorsun Elon Musk? Twitter'ı oyun alanına çevirdi! 2 milyon takipçili komedyenin hesabını askıya aldı

Twitter'ı tartışmalı bir sürecin sonunda satın alan Elon Musk, sosyal medya platformunu kendisine göre dizayn etmeye başladı. Bu sürecin sonunda ABD'li bir komedyenin hesabı da askıya alındı.

Dünya

23.01.2024, 20:02

Twitter'ı satın alan Elon Musk, ilk iş olarak platformun üst düzey yöneticilerini işten çıkarmış ve kendisini tek yetkili olarak atamıştı. Daha sonra da platformda bir dizi değişiklik çalışmaları başlamıştı. Bu değişikliklerden biri de 'mavi tik' özelliğinin 8 dolar karşılığında satılacak olması.

Öte yandan Elon Musk, açıkça paradi hesap olduğunu belirtmeyen hesapların da üyeliklerinin askıya alınacağını açıkladı. Bu duyuru, Elon Musk ile ünlü kişilerin arasındaki tartışmaya dönüştü.

Esad işi yokuşa sürüyor: Masaya oturmaya hazırız fakat... Esad işi yokuşa sürüyor: Masaya oturmaya hazırız fakat... Haberi Görüntüle

2 MİLYON KİŞİLİK HESABI ASKIYA ALDI

Tartışma neticesinde 2 milyon takipçili Amerikalı komedyen Kathy Griffin'in hesabı da askıya alındı. Sonrasında Griffin'in de aralarında bulunduğu kililer isimlerini Elon Musk olarak değiştirdi.

İsrail savaş uçakları Yemen'i bombaladı! Husilerden Arap ülkelerine uyarı: 'İsrail'e saldırılarımızı durdurmaya çalışan ülkeyi vururuz' İsrail savaş uçakları Yemen'i bombaladı! Husilerden Arap ülkelerine uyarı: 'İsrail'e... Haberi Görüntüle

HESABI AÇMAK İÇİN 8 DOLAR İSTEDİ

Griffin, Mastodon isimli uygulamadan Musk’ı hedef aldı ve “Elon hesabımı kilitledi. Sanırım tüm içerik moderatörleri kovulmamış” şeklinde ironik bir paylaşım yaptı. Bunun üzerine ise Elon Musk, 8 dolarlık mavi tık ücretini vermesi karşılığında Griffin’e hesabı geri verebileceğini duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading