Yandex Metrica

Mucize kurtuluş: 27 yıl önce kaçırıldı, evinden iki adım mesafede bulundu

27 yıl önce 1990'lardaki iç savaş sırasında Cezayir'in Celfa kasabasında kaybolduğu sanılan dokuz çocuktan biri olan Omar Bin Omran, ailesinden sadece 200 metre mesafede yıllarca zorla tutulmuş. 27 yıl sonra mucize şekilde kurtulan Omar'ın görüntüleri kameralara yansıdı.

Dünya

21.05.2024, 23:42

Yaklaşık 30 yıl önce ortadan kaybolan 17 yaşındaki Omar Bin Omran, evinden sadece 200 metre uzaktaki komşusunun evindeki ahırda saman yığınlarının altında canlı olarak bulundu.

Bin Omran, 17 yaşındayken Cezayir'in Celfa şehrinde iz bırakmadan ortadan kayboldu; ailesi onun iç savaşta öldüğüne inanıyordu. Genç adam sadece 200 metre uzaktaydı.

Cezayir merkezli "El Khabar"a göre Omar, 12 Mayıs'ta bir arama ekibi tarafından bir ağırda bulundu.  Şimdi 45 yaşında olan adam, saman ve saman balyalarının altında görüldü. Onu 27 yıl boyunca alıkoyan komşusu ise polisten kaçmaya çalışırken yakalanıp tutuklandı.

Akdeniz'de gövde gösterisi! Komşunun dizleri titremeye başladı: Türk donanması 50 gemiyle geçit töreni yapacak Akdeniz'de gövde gösterisi! Komşunun dizleri titremeye başladı: Türk donanması 50... Haberi Görüntüle

27 YIL AĞIRDA TUTULDU

Mucize kurtuluşa ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Omran'ın kuzeni Ömer Bin Ümran, "Çok şükür kuzenim bulundu. Bin İmran Omar'ın 26 yıldır ortadan kaybolmasının ardından sağlık durumu iyi. Davanın ve soruşturmanın ayrıntılarını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaçırılan adamın komşusu, Cezayir televizyon kanalı Bilad'a şunları söyledi: "Zavallı annesi, kendisi esaret altındayken, başına ne geldiğini bilmeden, tüm bu süre boyunca onun yanında olduğunu bilmeden öldü."

Djelfa savcılığı 45 yaşındaki kişiye psikolojik destek sağlayacağını söyledi. Komşunun çiftliğinde kalma koşulları araştırılıyor ve "bu iğrenç suçun faili" ağır bir şekilde cezalandırılacak. Görünüşe göre Omar Bin Omran kurtarıldıktan sonra büyü nedeniyle yardım çağıramadığını söyledi.

Habere Tepki Ver

1

0

5

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading