Yandex Metrica

Sitede Ara

Moskova'yı kana bulayan teröristler hakim karşısına bakın nasıl çıktı? Hepsi hapsi boyladı

Konser salonuna 22 Mart akşamı terör saldırısı düzenledikleri suçlamasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 4'ü, Moskova Basmanny Bölge Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkarıldı. 4 teröristin de tutuklanmasına karar verildi. Terörist Muhammadsobir Fayzov’un mahkeme salonuna doktor eşliğinde tekerlekli sandalyede getirilmesi ve diğer şüphelilerin yüzlerindeki şiş ve morluklar dikkati çekti.

Dünya

13.04.2024, 06:02

Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Crocus City Hall binasındaki konser salonunda dün akşam saatlerinde terör saldırısı meydana geldi. Silahlı saldırı sonucunda 137'ye yükseldi.  Moskova'daki saldırıyı terör örgütü DAEŞ üstlendi. Moskova’daki saldırıya karıştığı iddia edilen teröristlerin fotoğrafı ortaya çıktı.

Türkiye, terör saldırısını kınarken Rusya'ya başsağlığı mesajı yolladı. Birçok ülke ve kuruluştan saldırıyla ilgili kınama mesajları yayınlandı.

ABD Büyükelçiliğinin geçen hafta Moskova'daki vatandaşlarını konser salonlarından uzak durmasını konusunda uyardığı ortaya çıktı.

Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar gelip füze ateşlediler Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar... Haberi Görüntüle

4 TERÖRİST DAHİL 11 KİŞİ YAKALANDI

Saldırının ardından Kremlin'den açıklama geldi. Açıklamda ''Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi.'' denildi.

Rusya'dan yapılan açıklamada ''Saldırıya katılan teröristler, Ukrayna sınırına doğru kaçmaya çalıştı. Teröristler sınırı geçmeyi planladı ve Ukrayna tarafında temasları vardı.'' ifadelerine yer verildi.

Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere ve Ürdün düşürdü! Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere... Haberi Görüntüle

ABD VE İNGİLTERE BİLİYORDU

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, ABD ve İngiltere'nin Rusya'nın başkenti Moskova'daki konser salonundaki silahlı saldırıyı önceden bildiğini açıkladı. Vucic, Moskova'daki olayın hesaplanamaz sonuçlarının olabileceğini de belirtti.

Gazze'de insani felaket derinleşecek! Katil İsrail'in yeni katliamı için tarih verildi Gazze'de insani felaket derinleşecek! Katil İsrail'in yeni katliamı için tarih... Haberi Görüntüle

ABD'DEN AÇIKLAMA

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Moskova saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, henüz saldırının ayrıntıları hakkında bilgi veremeyeceğini ve Ukrayna'nın ya da Ukraynalıların olaya karıştığına dair herhangi bir kanıtın olmadığını söyledi.

Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar kameralara yansıdı Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLER MAHKEME KARŞISINA ÇIKTI

"Crocus City Hall" adlı konser salonuna 22 Mart akşamı terör saldırısı düzenledikleri suçlamasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 4'ü, Moskova Basmanny Bölge Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkarıldı.

"Organize bir grubun üyesi olarak ölümle sonuçlanan terör saldırısı gerçekleştirme" ile suçlanan şüpheliler, ayrı ayrı salonlarda hakim karşısına çıkarıldı.

ABD polisinden Gazze protestosuna katılan üniversite öğrencilerine şiddet: Öğrenciler ters kelepçeyle yerlerde sürüklendi ABD polisinden Gazze protestosuna katılan üniversite öğrencilerine şiddet: Öğrenciler ters... Haberi Görüntüle

4 TERÖRİST TUTUKLANDI

Şüpheliler Tacikistan vatandaşları Dalercon Mirzoyev, Saidakram Murodali Raçabalizoda, Fariduni Şamsidin ve Muhammadsobir Fayzov'un 22 Mayıs'a kadar cezaevinde tutuklu kalmasına karar verildi.

Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını kaybetti Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını... Haberi Görüntüle

YÜZLERİNDEKİ ŞİŞ VE MORLUKLAR DİKKAT ÇEKTİ

Terörist Muhammadsobir Fayzov’un mahkeme salonuna doktor eşliğinde tekerlekli sandalyede getirilmesi ve diğer şüphelilerin yüzlerindeki şiş ve morluklar dikkati çekti.

Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü! Türkiye'ye gelecek mi? Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü!... Haberi Görüntüle

DİĞER SANIKLAR DA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Gözaltında bulunan diğer sanıkların da sorgusunun devam ettiği öğrenildi. Bu kişilerin de sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılması bekleniyor.



 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading