Yandex Metrica

Mescid-i Aksa'yı yıkıp tapınak yapmak istiyorlar: ABD'nin Kızıl İnek planı tekrar hortladı

Mescid-i Aksa'yı yıkıp tapınak yapmak istiyorlar: ABD'nin Kızıl İnek planı tekrar hortladı

ABD'nin kaos planı olan 'Kızıl İnek' tekrardan hortladı. Newsweek haberinin başlığına 'Kutsal Savaş: Kızıl İnekler' başlığını attı. 2023 Ağustos ayında ABD'den uçakla özel olarak getirilen kızıl düveler Kudüs'te bulunan Zeyin Dağı'nda kurban edilmek isteniyor. Asıl plan ise Mescid-i Aksa'yı yıkıp yerine tapınak yapmak.

Dünya

04.05.2024, 20:56

ABD kaos planını tekrardan devreye sokmak için harekete geçti. ABD'den özel uçakla 2023 yılında getirilen Angus cinsi kızıl düveler Kudüs'te bulunan Zeyin Dağı'nda kurban edilmek isteniyor.

ABD'nin asıl amacının ise Mescid-i Aksa'yı yıkıp yerine Üçüncü Tapınak'ı kurmak. Batı Şeria'da bulunan bir tepede özenle beslenen Angus cinsi kızıl inekler, İsrail-Hamas savaşının başlamasından iki ay önce özel uçakla İsrail topraklarına gönderilmişti. Uçağın inmesini saatler öncesinden bekleyen İsrailli yetkililere dünya kamuoyu anlam verememişti.

Uçakta bulunan beş kızıl inek İsrailli bakanlık yetkilileri tarafından karşılanmış, konu dünya kamuoyunda yankı uyandırmıştı. İneklerin neden geldiği araştırılırken, 5 kızıl inek için 500 milyon dolar para ödeyenin ise Tapınak Enstitüsü olduğu ortaya çıkmıştı.

İsrail kanıt sunamadı: UNRWA ile ilgili Hamas iddiaları çöktü İsrail kanıt sunamadı: UNRWA ile ilgili Hamas iddiaları çöktü Haberi Görüntüle

MESCİD-İ AKSA'YA BAKAN TARAFTA KURBAN EDİLMESİ GEREKİYOR...

Yahudi mezheplerinin inancına göre 'Kızıl İneğin' ortaya çıkışı ile birlikte Mescid-i Aksa'nın yıkılacağı, yerine Üçüncü Tapınak'ın inşa edileceği savunuluyor. Bu olayın gerçekleşmesi için Kızıl İnek'lerin Doğu Kudüs'ün Zeytin Dağı bölgesinde Mescid-i Aksa'ya bakan tarafında kurban edilmesi gerekiyor.

Radikal Tapınak Enstitüsü kızıl düvelerin kurban edilmesini savunuyor. Asıl amaç ise Mescid-i Aksa'nın avlusunda yer alan Kubbetu's Sahra'nın yerine tapınak inşa etmek.

Kızıl inekleri Üçüncü Tapınak'ı kurma hayalleri için kurban edecek, ayin yapacaklar. İnançlarına göre Zeytin Dağı'nda törenle kurban edilerek etlerin yakılacağı ve kanlarıyla bölgenin arınalacağını savunuyorlar.

Üç ülkeyi gösterdi! Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den 'Ermenistan'ı silahlandırıyorlar' tepkisi! Üç ülkeyi gösterdi! Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den 'Ermenistan'ı silahlandırıyorlar' tepkisi! Haberi Görüntüle

SAVAŞTAN İKİ AY ÖNCE GÖNDERİLMESİ TESADÜF MÜYDÜ?

ABD'nin İsrail-Hamas savaşından iki ay önce 5 kızıl ineği göndermesi tesadüf müydü? ABD bu kaosu önceden planladı mı? Soruları gündemdeki yerini koruyor.

1987 yılında kurulan Tapınak Enstitüsü'nün çektiği Kızıl Düve kampanyasının tüm Ortadoğu'da yayılma ihtimali yüksek olan 'Din savaşları'nın tekrardan alevlendirme ihtimali bulunuyor.

Radikal Yahudiler, son günlerde Gazze Şeridi'ni işgal etmeye çalışan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun kızıl inek fotoğrafını 'bilerek' kamuoyunda dolaşıma girmesini sağladı.

Jerusalem Post, 'Kızıl Düve, Amalek ve Ulusların Tepkileri' başlıklı yayımladığı yazısında ise Para Adumah olarak bilinen Kızıl Düve'ye dair binlerce video ve makaleyi tüm herkesin görmesini sağlamaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading