Yandex Metrica

Maymunlar ülkeyi istila etti! Halk evlerinde kapana kısıldı! Yetkililer yeni bir çözüm arıyor!

Maymunlar ülkeyi istila etti! Halk evlerinde kapana kısıldı! Yetkililer yeni bir çözüm arıyor!

Tayland'ın Lopburi kentini 3 bin 500 maymun istila etti. Şehri talan eden maymunlar hayatı durma noktasına getirdi. Turistler tarafından beslenen maymunlar şehirde gezerken, halk korkularından evlerinden çıkamıyor. 

Dünya

14.03.2024, 14:57

Güneydoğu Asya ülkeleri arasında yerini alan Tayland'ın başı maymunlarla dertte. Tayland'ın Lopburi kentinde yaklaşık 3 bin 500 maymun şehre indi ve sokakları talan etti.

Biden ilk kez sağlık durumuyla ilgili konuştu! Adaylıktan çekilecek mi? Biden ilk kez sağlık durumuyla ilgili konuştu! Adaylıktan çekilecek mi? Haberi Görüntüle

HALK MAYMUNLAR CEHENNEMİNİ YAŞIYOR!

Bölgeye gelen turistlerin maymunları sevimli bulması ve yiyeceklerle beslemleri sonrasında durum giderek daha korkunç bir hal almaya başladı ve maymunların insanları rahatsız etmeye başlaması da büyük tepki topladı.

Türkiye'de üretildi! Dünya peşine düştü! BAE ve ABD'den bize satın ısrarı Türkiye'de üretildi! Dünya peşine düştü! BAE ve ABD'den bize satın... Haberi Görüntüle

YİYECEK ÇALIP DÜKKANLARA ZARAR VERDİLER

İnsanlar korkularından dışarıya dahi çıkamadıkları maymunlar nedeniyle hayat durma noktasında gelirken, dükkanlara girip yiyecek çaldıkları için esafların kepenk kapattığı öğrenildi.

İran'dan, İsrail ve ABD'ye Yemen tehdidi: Sonuçlarından sorumlusunuz İran'dan, İsrail ve ABD'ye Yemen tehdidi: Sonuçlarından sorumlusunuz Haberi Görüntüle

'BİZ KAFESTE ONLAR DIŞARDA'

Bölgedeki yetkililer ise sokakların gezilemeyecek hale geldiği, bir an önce çözüm bulunması için önlem alınması gerektiğini belirtti.  AFP'ye konuşan Talyand'lı vatandaş; "Biz kafeste yaşıyoruz ancak maymunlar dışarıda. Dışkıları her yerde, yağmur yağdığında kokuları dayanılmaz oluyor." açıklamasında bulundu.

Yüzlerce kişi öldü! O ülkede 'kamu kontenjanı' krizi büyüyor: Sokağa çıkmak yasak! Yüzlerce kişi öldü! O ülkede 'kamu kontenjanı' krizi büyüyor: Sokağa... Haberi Görüntüle

KISIRLAŞTIRILACAKLAR

Şehirde maymunlar nedeniyle düzen kalmadığı ve yetkililerin artık maymunlar için kısırlaştırma programı uygulamaya başlayacakları öğrenildi. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading