Yandex Metrica

Macron: Tokat beni etkilemedi

Macron: Tokat beni etkilemedi

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bir Fransız vatandaşının kendisine tokat atması olayını verdiği bir demeçle değerlendirdi.

Dünya

23.01.2024, 17:32

Tain-l'Hermitage'da gerçekleştirdiği ziyarette bir kişinin tokatlı saldırısına uğrayan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron,  saldırıya ilişkin, "Eylemlerde ve söylemlerde şiddet ve nefret olmamalı, aksi takdirde demokrasinin kendisi tehdit haline gelir." dedi.

BAŞKA KONULARIN ÖNÜNE GEÇMEMELİ

Emmanuel Macron, yerel Dauphine Libere gazetesine saldırıyla ilgili açıklamalar yaptığı bir demeç verdi. Macron, her şeyin yolunda olduğunu ve yaşanan olayın münferit bir saldırı olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtirken, bu olayın çok sayıda insanın hayatını ilgilendiren konuların önüne geçmemesi gerektiğini ifade etti.

TOKAT ETKİLEMEDİ

"Cumhuriyette makamlara saygı gösterilmeli. Bu mücadeleyi hiç bir zaman bırakmayacağım. Makamlar, hangisi olursa olsun, bizlerden büyüktür ve saldırı konusu olmamalı." diyen Macron, olayın kendisini etkilemediğini ve endişelendirmediğini ide sözlerine ekledi.

Kaynak: Euronews

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading