Yandex Metrica

Lahey'in kararı soykırımcı rejimi durdurmadı! İsrail tankları Refah şehir merkezine girdi!

Lahey'in kararı soykırımcı rejimi durdurmadı! İsrail tankları Refah şehir merkezine girdi!

  Filistinli Müslümanlara gece-gündüz demeden tüm dünyanın gözleri önünde soykırım uygulayan İsrail'in tanklarının Refah şehir merkezine girdiği açıklandı.  

Dünya

28.05.2024, 16:01

İsrail, 7 Ekim'den bu yana Filistin halkına sistematik olarak soykırım uyguluyor. İsrail ordusu, uluslararası uyarılara ve Uluslararası Adalet Divanı'nın saldırıyı durdurması yönündeki kararına rağmen Gazze'nin güney kentinde büyük bir operasyon yürütmeye devam ediyor. Son olarak bölgede sıcak bir gelişme yaşandı. İsrail tanklarının, Gazze Şeridi'nin güney kenti Refah'ın merkezine girdiği bildirildi.

Kara operasyonunun üçüncü haftasında, İsrail tanklarının, Refah'ın simge yapılarından biri olan El Avde camisi yakınlarında görüldüğü aktarıldı.

Iron Man ordusu! Hem lazeri algılayacak hem de İHA kontrol edecekler! Giyilebilir teknolojide dev adım Iron Man ordusu! Hem lazeri algılayacak hem de İHA kontrol... Haberi Görüntüle

FİLİSTİNLİLERİN CADIRINI İÇİNDE İNSANLAR VARKEN DİRİ DİRİ YAKTI 

Son olarak İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nın saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi'ndeki Refah şehrinde yerlerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarına, 26 Mayıs'ta saldırı düzenledi. Düzenlenen saldırıda en az 45 Filistinli siyonist rejim tarafından katledildi. 

Bağımsızlık kongresi! Fransız sömürgeleri özgürlük ateşini Azerbaycan'da yaktı! Bağımsızlık kongresi! Fransız sömürgeleri özgürlük ateşini Azerbaycan'da yaktı! Haberi Görüntüle

YAKILAN YER GÜVENLİ ALANDI 

Çadırlara yapılan saldırının ardından görgü tanıkları,"İsrail ordusunun bombardımanı kamptaki çok sayıda çadırın yıkılmasına ve yanmasına neden oldu. Bu kamp, binlerce yerinden edilmiş Filistinlinin yaşadığı Refah kentinde, İsrail ordusunun boşaltılmasını istediği bölgede yer almıyor." açıklamalarında bulunmuştu. 

Son dakika... Hamas'tan Pekin'deki toplantıya ilişkin açıklama! 'Tarihi anlar yaşandı' Son dakika... Hamas'tan Pekin'deki toplantıya ilişkin açıklama! 'Tarihi anlar yaşandı' Haberi Görüntüle

İSRAİL, REFAH'IN MERKEZİNE GİRDİ 

İsrail tanklarının, Gazze Şeridi'nin güney kenti Refah'ın merkezine girdiği duyuruldu. Yaşananların ardından Refah'taki insanlık dramı başka bir boyuta ulaştı. İsrail'in kuşatma altına alıp insani yardımların geçmesine müsaade etmediği Refah'ta, açlık tehlikesi baş gösteriyor.

Gazze'ye kısmi nefes borusu: Elon Musk sosyal medya hesabından duyurdu Gazze'ye kısmi nefes borusu: Elon Musk sosyal medya hesabından duyurdu Haberi Görüntüle

LAHEY'DEKİ KARAR SİYONİSTİ DURMADI 

Hollanda'nın Lahey kentindeki Uluslararası Adalet Divanı (UAD), Güney Afrika Cumhuriyeti'nin ek tedbir başvurusunu karara bağlanmış, Birleşmiş Milletler'e (BM) bağlı UAD'nin 24 Mayıs tarihli kararında, İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine yönelik askeri harekatını ve sivillere zarar verebilecek her türlü eylemini derhal durdurmasına hükmedilmişti. Ancak İsrail, bu karara rağmen saldırılarına gece-gündüz demeden devam ediyor. 

 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading