Yandex Metrica

Kuzey Kore'den İran Cumhurbaşkanı Reisi açıklaması: Büyük bir kayıp!

Kuzey Kore'den İran Cumhurbaşkanı Reisi açıklaması: Büyük bir kayıp!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, İran hükümetine taziye mesajı gönderdi. Reisi'nin vefatının, ''Kardeş İran halkı ve bağımsızlık ve adalet peşinde koşan dünya halkları için büyük bir kayıp olduğunu'' belirtti.  

Dünya

21.05.2024, 18:43

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un İran hükümetine taziye mesajı gönderdi.

Kuzey Kore basınında yer alan habere göre İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Muhammed Mokhber'e gönderilen mesajda, İran hükümeti ve halkı ile kazada ölenlerin ailesine başsağlığı dilekleri iletildi.

Washington'da bebek katili Netanyahu'ya protesto! Kaldığı otelin duvarına 'Tutuklayın' yazısı yansıtıldı Washington'da bebek katili Netanyahu'ya protesto! Kaldığı otelin duvarına 'Tutuklayın' yazısı... Haberi Görüntüle

''İRAN HÜKÜMETİNE İNANCIMIZ TAM''

Kuzey Kore lideri Kim, ''Kardeş İran halkı ve bağımsızlık ve adalet peşinde koşan dünya halkları için büyük bir kayıp olduğunu'' dile getirdi.

Kuzey Kore'nin yakın dostu olduğunu ve seçkin bir devlet adamı olduğu belirtildi. Kuzey Kore lideri, İran hükümeti ve halkının bu büyük kaybın acısının üstesinden gelerek güçlü bir devlet inşa etmek için çalışacaklarına inancının tam olduğunu dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading