Yandex Metrica

Kuzey Kore dünyaya yalan mı söylüyor? Güney Kore'den balistik füze iddiası

Kuzey Kore dünyaya yalan mı söylüyor? Güney Kore'den balistik füze iddiası

Güney Kore, Kuzey Kore'nin geçen hafta atış testini gerçekleştirdiği 'yeni tip' kıtalar arası balistik füzenin (ICBM) aslında yeni tip olmadığını iddia etti.

Dünya

23.01.2024, 19:03

Güney Kore ordusu tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Kore'nin bir video kliple atış testini yaptığı yeni tip ICMB füzesinin aslında yeni tip değil, 2017'de test ettiği füzeye benzer bir füze olduğu belirtildi. 

Ayakta alkışlayanlar arasında o da vardı! Elon Musk Netanyahu'nun ABD Kongre konuşmasına katıldı Ayakta alkışlayanlar arasında o da vardı! Elon Musk Netanyahu'nun ABD... Haberi Görüntüle

GÜNEY KORE'DEN KUZEY KORE'Yİ YALANLAYAN İDDİA 

Kuzey Kore devlet televizyonundan yayımlanan videonun incelendiği, bu inceleme sonrasında fırlatına Hwasong-17'nin ICBM değil, Hwasong-15 ICBM'nin değiştirilmiş bir versiyonu olduğu belirtildi. 

Kuzey Kore, 24 Mart günü denemesini yaptığı füzenin 'yeni tip' kıtalar arası balistik füze olduğunu açıklamıştı. 

IMF'den dev kıyak! 20 milyar dolarlık borç yeniden yapılandırılacak IMF'den dev kıyak! 20 milyar dolarlık borç yeniden yapılandırılacak Haberi Görüntüle

KUZEY KORE YENİ TEKNOLOJİ OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ 

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un Hwasong-17'nin ilk kez denendiğini ve bu füzenin emperyalizmi yok etmek için kullanılacağını belirtmişti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading