Yandex Metrica

Kudüs'te LGBT yürüyüşü! İsrail binlerce askerle yürüyüşe kalkan olacak

Kudüs'te LGBT yürüyüşü! İsrail binlerce askerle yürüyüşe kalkan olacak

İsrailliler işgal altındaki Kudüs'te eşcinsellere destek yürüyüşü düzenleyecek. Binlerce İsrailli "onur yürüyüşü" adı altında LGBT'lilere destek amacıyla işgal altındaki Kudüs'ün caddelerini dolduracak.

Dünya

23.01.2024, 20:58

İsrail hükümetinde radikal Yahudi figürlerin yoğunluğuna rağmen özellikle Kudüs'te LGBT yürüyüşünün düzenlenmesi dikkat çekiyor. 

Savaş hazırlıkları: Tahran’da tüm uçuşlar iptal edildi! İşte İran, İsrail'i böyle vuracak Savaş hazırlıkları: Tahran’da tüm uçuşlar iptal edildi! İşte İran, İsrail'i... Haberi Görüntüle

LGBT'LİLERİ KORUMA SÖZÜ

Mevcut İsrail hükümetindeki isimler de açıkça eşcinselliğe karşı çıkıyor. Ancak İsrail Başkanı Binyamin Netanyahu, "Eşcinsellerin haklarını koruma" sözü vermişti.

100 milyon dolarlık radarı vurdular: O cephede büyük saldırı hazırlığı 100 milyon dolarlık radarı vurdular: O cephede büyük saldırı hazırlığı Haberi Görüntüle

SIKI GÜNVELİK ÖNLEMLERİ

Eşcinsellere destek yürüyüşünde 2 bin İsrail polisinin de Kudüs'de görev alacağı belirtiliyor. LGBT karşıtı Yahudilerin de bugünkü eşcinsellere destek yürüyüşüne muhalefet etmek üzere bölgede bulunması bekleniyor. 2015'teki bir yürüyüşte radikal bir Yahudi, bıçaklı saldırı düzenlemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading