Yandex Metrica

Kudüs şehidi Hasan Saklanan'ın cenazesi teslim alındı

Kudüs şehidi Hasan Saklanan'ın cenazesi teslim alındı

Kudüs'te İsrail polisi tarafından şehit edilen Hasan Saklanan'ı naaşı Tel Aviv Büyükelçiliğimizce teslim alındı. Diplomatik kaynaklar: "Kudüs Eski Şehir'de 30 Nisan tarihinde vurularak öldürülen Hasan Saklanan'ın naaşı, adli soruşturmanın tamamlanmasının ardından bu sabah Tel Aviv Büyükelçiliğimizce teslim alındı." ifadelerini kullandı.

Dünya

22.05.2024, 18:50

Kudüs'te İsrail polisini bıçakladıktan sonra şehit edilen Hasan Saklanan'ın naaşı Tel Aviv Büyükelçiliğine teslim edildi.

Diplomatik kaynaklar, "Kudüs Eski Şehir'de 30 Nisan tarihinde vurularak öldürülen Hasan Saklanan'ın naaşı, adli soruşturmanın tamamlanmasının ardından bu sabah Tel Aviv Büyükelçiliğimizce teslim alındı. Saklanan'ın cenazesi, yarın sabaha karşı (23 Mayıs) havayoluyla Ürdün üzerinden Türkiye’ye getirilecek." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde! Son dakika: Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Şanlıurfa İl Müftülüğü'nde 6 yıldır kadrolu imam olarak görev yapan Hasan Saklanan Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen bir organizasyonla Ürdün gitmiş ve daha sonra pasaportunu yanına alan Saklanan, sınır kapısından Filistin topraklarına geçmişti.

Daha sonra Mescid-i Aksa’ya girmeye çalışan Saklanan, İsrail polisinin sert müdahalesiyle karşılaştı. Polisin  Mescid-i Aksa’ya girmesine izin vermediği Saklanan, cebinde taşıdığı bıçakla, İsrail polisini yaraladı. Daha sonra Siyonist İsrail askerinin kurşunu ile şehit edildi.

Habere Tepki Ver

0

3

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading