Yandex Metrica

Krallar da ağlar! Kral Charles uzun zaman sonra Başbakan ile görüştü: Gözyaşlarına boğuldum

Krallar da ağlar! Kral Charles uzun zaman sonra Başbakan ile görüştü: Gözyaşlarına boğuldum

İngiltere Kralı III. Charles tahta çıktıktan kısa bir süre sonra kansere yakalandığını açıkladı. Kral Charles, hastalığı nedeniyle devlet işlerini evden yürütme kararı aldı. İngiltere Kralı, dün ilk kez Başbakan Rishi Sunak ile haftalık yüz yüze gürüşmesini gerçekleştirdiği anda Charles'in hasas bir anında kanser teşhisine verilen tepkiler üzerine ' Gözyaşlarına doğulduğunu' itiraf etti.

Dünya

05.04.2024, 03:24

İngiltere Kralı III. Charles, tahta çıktıktan kısa bir süre sonra kansere yakalandı. Basir bir prostat ameliyatı olduğu açıklanan Kral'a ameliyatın ardından kanser teşhisi konmuştu.

Kral Charles, kansere yakalanmasının ardından devlet işlerini bir süre eden sürdüreceğini duyurdu. Kral'a konulan erken teşhis kanser tedavisinde umut verici bir adım olduğu belirtiliyor.

İsrail ordusundan skandal itiraf: İki İsrailli esiri yanlışlıkla öldürdük! İsrail ordusundan skandal itiraf: İki İsrailli esiri yanlışlıkla öldürdük! Haberi Görüntüle

BAŞBAKAN SUNAK İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜ

Sancılı sürecin ardından İngiltere Kralı III. Charles ilk kez Başbakan Rishi Sunak ile ilk haftalık yüz yüze görüşmesini gerçekleştirdi. Charles'ın kraliyet işlerine hızlıca dönmesi çevresini ve sevenkerini sevindirdi.

Kral Charles, kanser teşhisi konulduktan sonra ilk kez Başbakan Sunak ile haftalık yüz yüze görüşmesini gerçekleştirdi.

İlgiltere Kralı, prostat ameliyatı sonrası tespit edilen kanser hastalığına rağmen devlet işlerini büyük ölçüde yürütmeye devam ediyor.

2 hafta önce Charles ve Sunak, geleneksel olarak her hafta gerçekleştirdikleri resmi görüşmeden ziyade bir hasret giderme amacıyla telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Son dakika: Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde! Son dakika: Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın... Haberi Görüntüle

''ÜLKE SENİN ARKANDA''

Başbakan Sunak, Kral'ın iyi göründüğünü vurgulayarak, ''Hepimiz arkanızdayız, Ülke senin arkadan'' dedi.

Devlet işlerinin konuşulduğu geleneksel haftalık görüşme Kral'ın yaşadığı gelişmeler sonrasında duygusal bir buluşmaya dönüştü Charles, Başbakan ile yaptığı görüşmede kanser haberine verilen tepkiler karşısında gözyaşlarını tutamayıp sık sık ağladığını itiraf etti.

Karadeniz F-16'lara mezar olacak: 80 değil, 800 F-16 teslim etseniz faydasız! Hazırlıklar tamam Karadeniz F-16'lara mezar olacak: 80 değil, 800 F-16 teslim etseniz... Haberi Görüntüle

''GÖZYAŞLARINA BOĞULDUM''

Kral, İngiliz halkının ve dünyanın dört bir yanından sayısız kişinin ona gösterdiği destek üzerine duygusal bir an yaşadığını ve '' Gözyaşlarına boğulduğunu'' söyledi. 

Kral "Çok sayıda harika mesaj ve kart aldım. Çoğu zaman gözlerim doldu" dedi. 

Kral daha sonra gülerek "Birçoğunun yıllardır hamisi olduğum bu harika kanser yardım kuruluşlarına çok daha fazla dikkat ve ilgi olduğunu duydum" dedi. Toplantı, öğleden önce Kral Charles'ın Özel Konseyi'nin toplanmasının ardından gerçekleşti.

Bozkurt işaretini andırıyor! Almanlar abarttı: Almanya’da ‘sessiz tilki’ işareti yasağı gündemde! Bozkurt işaretini andırıyor! Almanlar abarttı: Almanya’da ‘sessiz tilki’ işareti yasağı... Haberi Görüntüle

ERKEN TEŞHİS

Kral Charles'a kanser teşhisi konulduktan kısa bir süre sonra kanserin erken teşhis edildiğini Başbakan Sunak söylemişti.

Soykırımcı İsrail'den skandal BM kararı! Terör örgütü ilan ettiler Soykırımcı İsrail'den skandal BM kararı! Terör örgütü ilan ettiler Haberi Görüntüle

TAMAMEN İYİLEŞMESİNİ UMUYORUM

Başbakan, "Açıkçası herkes gibi ben de şok oldum, üzüldüm ve tüm düşüncelerimiz onunla ve ailesiyle birlikte. Neyse ki erken teşhis konuldu" diyen Sunak, 6 Şubat'ta BBC’ye verdiği demeçte Kral'ın "ihtiyacı olan tedaviyi almasını ve tamamen iyileşmesini" umduğunu da sözlerine eklemişti.

ABD için utanç günü! Soykırımcı Netanyahu'yu ayakta alkışladılar ABD için utanç günü! Soykırımcı Netanyahu'yu ayakta alkışladılar Haberi Görüntüle

''BU BENİMLE ONUN ARASINDA KALACAK''

Prens Harry, babasının sağlık haberleriyle ilgili ilk kez Good Morning America'dan Will Reeve ile konuştu. Babasının kanser teşhisini ilk nasıl öğrendiği sorulduğunda Sussex Dükü şu yanıtı verdi: "Onunla konuştum. Bir uçağa atladım ve mümkün olan en kısa sürede onu görmeye gittim."

"Bakın, ailemi seviyorum. Uçağa atlayıp onu görmeye gidebildiğim ve onunla vakit geçirebildiğim için minnettarım," diyen Prens Harry babasının sağlık durumuna ilişkin görüşü sorulduğunda ise "Bu benimle onun arasında kalacak" sözlerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading