Yandex Metrica

Kraliyet ailesi bu dedikodu ile çalkalanıyor! Prenses Kate Middleton'un hastalığı hakkında şok iddia!

Kraliyet ailesi bu dedikodu ile çalkalanıyor! Prenses Kate Middleton'un hastalığı hakkında şok iddia!

İngiltere Kraliyet ailesi aylardır Kral Charles'in kanser teşhisini ve tedavi sürecini konuşurken, hemen ardından ise Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton'un aylarca ortadan kybolmasını konuştu. Saray Prenes'in kansere yakalandığını açıklamış ancak detayları paylaşmamıştı. Ünlü İtalyan Gazetesi ise Middleton'un kansere yakalanamsına ilişkin çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Dünya

10.06.2024, 13:53

İngiltere Kraliyet Ailesine mensup olan ve 2011 yılında Galler Prensi William ile dünyaevine giren prenses Ocak ayında karnından ameliyat olmuştu. Ancak prensesin uzun süre boyunca Kraliyet etkinliklerine katılmaması halkın dikkatlerinden kaçmamış ve prensesin nerede oludğuna dair spekülasyonlar ortaya atılmıştı.

Nusret, Yunan adası Mikonos'ta süper lüks villaya 3 milyon avro harcadı: Atina bu görüntüleri konuşuyor Nusret, Yunan adası Mikonos'ta süper lüks villaya 3 milyon avro... Haberi Görüntüle

PRENSES HAKKINDA BİRÇOK İDDİA ORTAYA ATILDI

Prenses Kate Middleton'un ameliyattan sağ çıkamadığı, yoğun bakım alındığı atta eşi Prens William'ın Lady Hanbury ile ilişkisi olduğunu öğrenince Buckhingnam Sarayı'nı terk ettiği iddia edilmişti. 

Kate Middleton hakkında,  Kensington Sarayı Prenses Kate'nin kansere yakalandığını açıklamıştı. Kate'nin dinlenmesi ve tedavi altına alınması için tüm sarayın seferber olduğunu belirten Kraliyet Saray'ı yazarları durum hakkında bilgi paylaşmıştı.

Dubai Prensesi Şeyha Mahra, sosyal medya hesabından kocasını boşadı! O hamlesiyle tüm ülkeyi ayağa kaldırdı! Dubai Prensesi Şeyha Mahra, sosyal medya hesabından kocasını boşadı! O... Haberi Görüntüle

İTALYAN GAZETESİNDEN ÇALKANTILI İDDİA

Ancak prenses Kate Middleton'un ise Il Messaggero gazetesinde yer alan habere göre, Kate Middleton'un kadınlarda görülen bir kanser hastalığına yakalandığını iddia etti. Kate Middleton'un HPV virüsünün (insan papilloma) nedeniyle rahim ağzı kanserine yakalandığını ve tedavi gördüğünü iddia etti. 

Ortaya atılan bu iddia sonrasında ise HPV virüsünün cinsel yolla bulaşması yada ciltten cilde temas sınucunda bulaşan virüsün rahim ağzı kanserine çevirebildiği öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading