Yandex Metrica

Korkusuzca tankların yanına yaklaştı: Tanksavar mayınla milyonlarca liralık tankı saniyeler içerisinde havaya uçurdu

Korkusuzca tankların yanına yaklaştı: Tanksavar mayınla milyonlarca liralık tankı saniyeler içerisinde havaya uçurdu

Kassam Tugayları korkusuzca İsrail tanklarının yanına girerek tankları havaya uçurmaya devam ediyor. Tanklara ulaşmayı başaran bir asker, tanksavar mayın kullanarak bir tankı etkisiz hale getirdi. O anlar kameraya yansıdı.  

Dünya

19.05.2024, 02:32

Kassam Tugayları tarafından bu sabah tanklara 'Korkusuz' saldırılar düzenlendi. Düzenlenen saldırılarda bir asker öldürülürken, milyonlarca lira değerindeki tank ise tanksavar mayınla havaya uçuruldu.

İsrial ordusunun geçen hafta 1,5 milyon Filistinlinin son sığınağı olan Refah'a başlattığı saldırıda Kassam Tugayları tarafından yayımlanan bir videoda bir tankın kullanılamaz hale getirildiği görüldü. Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları, çıkan çatışmada bir askerin öldürüldüğünü duyurdu.

Oruç Reis rotayı Somali'ye kırdı: Türkiye bölgede petrol ve doğalgaz arayacak Oruç Reis rotayı Somali'ye kırdı: Türkiye bölgede petrol ve doğalgaz... Haberi Görüntüle

MİLYONLARCA LİRALIK TANK HAVAYA UÇURULDU

Kassam Tugayları, Refah'ta havaya uçurduğu İsrail tanklarının görüntülerini yayımladı. Al Jazeera saklandıkları tünelden çıkıp hareketsiz duran İsrail tanklarına ulaşan Kassam Tugayları mensubu, 'Korkusuz' bir saldırı gerçekleştirerek tanka tanksavar mayınlarını yerleştirdi.

Yerleştirilen tanksavar mayının patlamasıyla ortalığı toz bulutu kapladı. O anlar ise kameralara yansıdı.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading