Yandex Metrica

Sitede Ara

Kehanet avcısı gizemli dizi: İnternet alemini tekrardan kasıp kavurdu

Kehanet avcısı gizemli dizi: İnternet alemini tekrardan kasıp kavurdu

Dünyada bütün yaşanacak olayların habercisi, kehanetlerinin gerçekleşmesiyle ünlenen dizi İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasını da bildi. İnternet alemini çalkalayan Simpsonlar'ın sırrı ne?

Dünya

24.05.2024, 14:39

Cumhurbaşkanı Reisi'nin 'Şüpheli' ölümünü de nokta atışı bilen Simpsonlar, internet alemini kasıp kavurmaya devam ediyor. İran Cumhurbaşkanının ölümü üzerinde suikast iddiaları tartışılırken, tarihte yaşanan ve yaşanacak olayları birer birer bilen dizinin yayımlanan bölümü adeta sır niteliğinde.

Kehanetleriyle insanların tüylerini diken diken eden Simpsonlar, İran olayından sonra tüm gözleri üzerine çevirmeyi tekrardan başardı. Yayımlanan geçmiş bölümlerinde salgın hastalıklar, küresel krizler ve ülke ülke yaşanacak olayları dizinin bölümlerinde nokta atışıyla tutturan bu dizi, kehanetleriyle dünyaya ün salmış durumda.

Soykırımcı İsrail'de 'taktiksel ateşkes' krizi! Ordu ile Netanyahu ters düştü: 'Benimle koordine edilmedi, kabul edilemez' Soykırımcı İsrail'de 'taktiksel ateşkes' krizi! Ordu ile Netanyahu ters düştü:... Haberi Görüntüle

KEHANETLERİYLE ÜNLÜ DİZİ BUNU DA BİLDİ

İran'da gerçekleşen helikopter kazasında Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan hayatını kaybetti. Bu şüpheli kazada tüm dünya 'Suikast' olma ihtimali üzerinde dururken Simpsonlar'da bu sahneye yer verilmesi ise kuşkuları oldukça artırdı.

Teori üzerine teori üretilen şüpheli kazada, sosyal medya kullanıcıları Simpsonlar'ın sahnesini görünce gözlerine inanamadı. ABD başkanlık seçimlerine nokta atışı yapan kehanetlerin dizisi yeni bir skandala daha imza attı. Peki Simpsonlar'a ait olduğu iddia edilen bu bölüm gerçek mi?

İrlandalı vekil Gould, İsrail soykırımını anlatırken gözyaşlarına boğuldu: 'Umarım Netanyahu cehennemde yanar' İrlandalı vekil Gould, İsrail soykırımını anlatırken gözyaşlarına boğuldu: 'Umarım Netanyahu... Haberi Görüntüle

REİSİ'NİN ÖLÜMÜ GERÇEK MİYDİ?

Sosyal medya platformu X üzerinden paylaşılan bir gönderide dizi karakterlerinden olan Marge'nin elinde kafası kesilmiş halde Reisi ve palayı tutması büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılardan birisi ise Simpsonlar'ın kehanetinin tekrardan gerçekleştiği vurgulanırken 'Huzur içinde yat İbrahim Reisi' ifadesi kullanıldı.

Fakat gerçek bambaşkaydı. Söz konusu fotoğraf 2022 yılında İtalya'nın Milano şehrinde bulunan İran konsolosluğunun önünde Mahsa Amini'nin ölümünü protesto eden eylemciler tarafından çizilmiş bir duvar resmiydi.

Orjinal resminde Marge Simpson'un sol elinde makas, sağ elinde ise ikonik mavi saçını tutan Marge Simpson vardı. Bu resim ise İtalyan sokak sanatçısı Alexsandro Palomb tarafından boyanmıştı. Komplo teorilerinin ortaya atılmasına sebep olan söz konusu fotoğrafı yapan kişi, görüntüyü yapay zeka kullanarak hazırladığını açıkladı ve sosyal medyada dolaşan 'Kehanet' tartışmalarına son noktayı koydu. Bu sayede iddiaların tamamı çürüdü.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading