Yandex Metrica

Katil İsrail yardım bekleyen Filistinlilere ateş açtı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Katil İsrail yardım bekleyen Filistinlilere ateş açtı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş soykırıma imza atan İsrail ordusunun Gazze'de yardım bekleyen Filistinlilere saldırısında 7 kişi ölürken 20'den fazla kişi yaralandı.

Dünya

13.03.2024, 05:15

Batılı ülkelerin desteğini arkasına alarak Gazze'de soykırıma imza atan katil İsrail, 5 aydan bu yana 30 binden fazla masum Filistinliyi öldürdü. 

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan İsrail, çocuk, yaşlı kadın demeden herkesi katletti. Ramazan ayının ilk gününde bile saldırılarına devam eden işgalciler, yine yardım bekleyen sivilleri hedef aldı.

Rusya'dan açık tehdit! Peskov 'ABD'yi durdururuz' diyerek duyurdu: 'Olası kurbanlar Avrupa başkentleri olur' Rusya'dan açık tehdit! Peskov 'ABD'yi durdururuz' diyerek duyurdu: 'Olası kurbanlar... Haberi Görüntüle

YARDIM TIR'LARINI BEKLEYEN SİVİLLER HEDEF ALINDI

Gazze Şeridi'ndeki Sivil Savunma Birimi Sözcüsü Mahmud Basal, yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun, Gazze'nin doğusundaki Kuveyt Kavşağı yakınında yardım tırlarını bekleyen Filistinlileri hedef aldığını söyledi. Basal, saldırıda yardım bekleyenler arasında ölen ve yaralananların olduğunu belirtti.

UNRWA duyurdu: Gazze Şeridi'nin yüzde 83'ünde tahliye emri verildi! UNRWA duyurdu: Gazze Şeridi'nin yüzde 83'ünde tahliye emri verildi! Haberi Görüntüle

7 ÖLÜ 20 YARALI

Filistin resmi haber ajansı WAFA, terör devleti İsrail'in 158 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi detaylı bilgi verildi. Aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze'de Kuveyt Kavşağı yakınında yardım bekleyen Filistinlileri hedef alan saldırıda 7 kişinin öldüğü, 20'den fazla kişinin yaralandığı, yaralıların Şifa Hastanesine kaldırıldığı ifade edildi.

Yunan gemisi vuruldu! Husiler'den deniz uçağı ile operasyon! Yunan gemisi vuruldu! Husiler'den deniz uçağı ile operasyon! Haberi Görüntüle

BİR EV BOMBALANDI

İsrail'e ait savaş uçaklarının, güneydeki Refah kentinin Es-Suudi Mahallesinde bir evi bombaladığı ve yaralananların olduğu aktarıldı. Ayrıca İsrail'in Han Yunus şehrinin Abasan el-Kebira ve Huzaa bölgelerine de topçu atışı gerçekleştirdiği, çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading