Yandex Metrica

Katar ve Azerbaycan ilişkilerinde yeni dönem: Vize uygulaması kaldırıldı

Katar ve Azerbaycan ilişkilerinde yeni dönem: Vize uygulaması kaldırıldı

Azerbaycan'a giden eden Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani'nin ziyaretindeki görüşmelerde iki ülke arasında "Pasaport Hamillerine Vize Muafiyetine İlişkin Anlaşma" imzalandı.

Dünya

23.01.2024, 18:08

Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, resmi temasları kapsamında gittiği Azerbaycan'da Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov'la bir araya geldi.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, iki ülke bakanlarının, ikili iş birliği gündeminin yanında ayrıca bölgesel meseleler hakkında da görüş alışverişi yaptığı bildirildi. Bakanlar, ekonomi, ticaret, karşılıklı yatırım, alternatif enerji, ulaşım, turizm ve diğer alanlarda iki ülke arasındaki iş birliğinin genişletilmesi ve mevcut potansiyelin kullanılması konularını ele aldı.

Görüşmenin ardından Bayramov ve Al Sani, "Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti ile Katar Devleti Hükümeti Arasında Pasaport Hamillerine Vize Muafiyetine İlişkin Anlaşma"ya imza attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading