Yandex Metrica

Jeff Bezos'un meşhur yatı Fetihye'de! Bölge esnafına yaklaşık 18 milyon lira para bırakacak!

Jeff Bezos'un meşhur yatı Fetihye'de! Bölge esnafına yaklaşık 18 milyon lira para bırakacak!

Amazon şirketinin sahibi dünyanın en zengin adamlarından olan Jeff Bezos'un yatı Flying Fox, Muğla'nın Fethieye ileçsinde limana demirlendi. Ultra lüks yat için 600 bin litre yakıt alınacağı ve bölge esnafına yaklaşık 18 milyon TL bırakacağı belirtildi. 

Dünya

31.03.2024, 17:49

Dünyanın en sengin ilk 3 insanı arasında yerini alan Amazon şirketi ile servetine servet katan ünlü iş insanı Jeff Bezos'un ultra lüks yatı ''Flying Fox'' Muğla'nın Fethiye kıyılarına demir attı. Bezos'a ait olan ve dünyanın en büyük 14. yatı olan Flying Fox geçen yıl da Göcek'e demir atmıştı. 

Güvenli bölge diye bir yer yok! Eli kanlı İsrail, tekrardan tahliye çağrısı yaptı! Güvenli bölge diye bir yer yok! Eli kanlı İsrail, tekrardan... Haberi Görüntüle

BU YATTA YOK YOK

Ultra lüks yatın Salı gününe kadar kumanya ve yakıt alma işlemi gerçekleştirmesi beklenirken , yatın büyüklüğü ise görenleri hayrete düşürüyor. Yatın içerisinde havuz, jakuzi, spor salonu, SPA, sinema ve su sporları bulunuyor. 

Maya'lar piramitleri neden inşa etti? Meksika'daki gizemli yapıların sırrı çözüldü! Maya'lar piramitleri neden inşa etti? Meksika'daki gizemli yapıların sırrı çözüldü! Haberi Görüntüle

HELİKOPTER PİSTİ VE 11 VIP SALONU

136 metre uzunluğunda, 22 metre genişliğind olan yatın bir de helikopter pisti bulunuyor. Yatta yaklaşık ise 21 misafir, 57 mürettebat bulunurken, 11 VİP ve 36 kabini bulunmakta.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading