Yandex Metrica

İyi günde kötü günde: ABD askerleri ölen PKK/YPG'li teröristler için düzenlenen anma törenine katıldı

İyi günde kötü günde: ABD askerleri ölen PKK/YPG'li teröristler için düzenlenen anma törenine katıldı

Suriye'de konuşlu ABD askerleri, helikopter kazasında ölen PKK/YPG'li teröristler için sözde anma etkinliğine katıldı. Etkinlikte, ABD askerleri ile terör örgütü PKK/YPG'nin elebaşları Mazlum Abdi, Salih Müslüm ve çok sayıda terörist yer aldı.

Dünya

05.04.2024, 00:28

Terör örgütü PKK/YPG ve türevlerini maddi olarak destekleyen ABD, manevi olarak da terör örgütünün yanında. Suriye'de konuşlu ABD askerleri, geçtiğimiz yıl Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) bölgesinde meydana gelen iki helikopter kazasında ölen PKK/YPG'li teröristler için düzenlenen sözde anma etkinliğine katıldı. 

Özgürlükler ülkesi(!) Soykırımı protesto edene dayak, filtresiz yayınlayana yasak! ABD üniversitelerinde neler oluyor? Özgürlükler ülkesi(!) Soykırımı protesto edene dayak, filtresiz yayınlayana yasak! ABD... Haberi Görüntüle

BİRLİKTE NEVRUZ ATEŞİ YAKMIŞLARDI

Sözde anma etkinliği, terör örgütü PKK/YPG'nin işgal ettiği Haseke ilinin Kamışlı ilçesinde düzenlendi. Helikopter kazaları 2023 yılının Mart ayında meydana gelmiş ve bu kazalarda 9 terörist ölmüştü. Etkinlikte terör örgütü PKK/YPG'nin sözde önde gelenleri de vardı. Terörist elebaşı Mazlum Abdi kod adlı Ferhat Abdi Şahin, bir başka terörrist elebaşı Salih Müslüm ve çok sayıda terörist katıldı. Sosyal medyadan yayılan görüntülerde ABD askerlerinin çelenk bıraktığı görülüyor. Ayrıca bu etkinliğe katılan iki ABD askerinin dün düzenlenen Nevruz Bayramı törenine terörist elebaşı Mazlum Abdi ile katıldığı ve teröristle beraber aynı meşaleyi tutarak nevruz ateşini yaktığı görülüyor. 

Gazze'deki hastanelerde enerji her an tükenebilir: Jeneratörler durma noktasına geldi Gazze'deki hastanelerde enerji her an tükenebilir: Jeneratörler durma noktasına geldi Haberi Görüntüle

HELİKOPTER KAZALARI

15 Mart 2023 gecesi PKK/YPG'li teröristleri taşıyan iki helikopter Irak'ın kuzeyindeki Duhok şehri civarında düşmüş, 9 terörist ölmüştü. Teröristler arasında terörist elebaşı Mazlum Abdi'nin yeğeni Şerfan Kobani de yer alıyordu.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

2

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading