Yandex Metrica

İsveç'i savaş korkusu sardı! 16 yaşını dolduran tüm gençlere bu roman veriliyor: Topyekün savaş hazırlıkları!

İsveç'i savaş korkusu sardı! 16 yaşını dolduran tüm gençlere bu roman veriliyor: Topyekün savaş hazırlıkları!

NATO'ya girmek için Türkiye'nin kapısında yatan İsveç'in savaş korkusu iliklerine kadar işledi. Geçen yıl 120 bin gence yollanan topyekün savaş hazırlıklarının anlatıldığı roman bu yıl da 16 yaşını dolduran gençlere iletildi. “Roman” büyük bir krizde olacaklara dair yol gösteriyor.

Dünya

17.02.2024, 04:27

Rusya-Ukrayna savaşısı sonrası panikleyen İsveç, yaklaşık 2 yıldır NATO'ya girmek için Türkiye'nin onayını bekliyor. Terörle arasına bir türlü mesafe koyamayan İsveç, Türkiye'den NATO vizesi alamadı. 

Boğaz manzaralı evlerin yarı fiyatına içinde malikâne bulunan ada satıyorlar: Hem de tam 6,5 dönüm! Boğaz manzaralı evlerin yarı fiyatına içinde malikâne bulunan ada satıyorlar:... Haberi Görüntüle

SAVAŞA HAZIRLIK

Rusya'nın Ukrayna'dan sonra İsveç'e saldıracağını öne süren yetkililer İsveç'de gençleri savaş anında ne yapacakları konusunda bilgilendirmeye başladı. İsveç sivil savunma idaresi geçen yıl 120 bin gence yolladığı "Klara fördiga" kitabını bu yılda 16 yaşına gelen tüm gençlere yollamaya başladı. 

Müzakereye hazırız! Kremlin'den çarpıcı açıklama: Ukrayna’nın mesajı Rusya’nın yaklaşımıyla uyumlu Müzakereye hazırız! Kremlin'den çarpıcı açıklama: Ukrayna’nın mesajı Rusya’nın yaklaşımıyla uyumlu Haberi Görüntüle

KRİZ ANINDA YAŞANACAKLAR

Söz konusu kitapta, büyük bir teknolojik saldırıyla ülkede yaşamın duracağı ve ardından savaşın başlayacağı anlatılıyor. Ayrıca kitapta, büyük bir kıtlığın başladığı trenlerin, elektriklerin, ATM'lerin kapanacağı bildiriliyor. Söz konusu roman, büyük bir krizde olacaklara dair yol gösteriyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading