Yandex Metrica

İsrailli iki milletvekilinden İsrail'in Türkiye kararına tepki

İsrailli iki milletvekilinden İsrail'in Türkiye kararına tepki

İsrail vatandaşı iki milletvekili Sadi ve Ahmet Tiybi, İsrail'in Türkiye'yi Kovid-19 salgınında kırmızı listeye dahil etmesine tepki gösterdi.

Dünya

22.02.2024, 20:46

İstrail'de iki milletvekili, Türkiye'nin Kovid-19 gerekçesiyle kırmızı listeye alınmasına tepki gösterdi.

Trump'a suikast girişiminde yeni gelişme! Paylaşımları ortaya çıktı Trump'a suikast girişiminde yeni gelişme! Paylaşımları ortaya çıktı Haberi Görüntüle

İKİ MİLLETVEKİLİNDEN TÜRKİYE SAVUNMASI

İsrail vatandaşı olan iki milletvekili Usame Sadi ve Ahmet et-Tiybi, Türkiye'nin koronavirüs salgınında kırmızı listeye alınmasına, bunun siyasi bir karar olduğunu savunarak, tepki gösterdi.

Ortak Arap Listesi Bloku bünyesinde olan Arap Değişim Listesi Partisi milletvekilleri ortak yazılı bir açıklama yaptı. Sadi ve Tıybi, Türkiye’nin İsrail hükümeti tarafından Kovid-19 ile mücadele çerçevesinde vatandaşların gitmesinin yasak olduğu ülkeler kategorisine alınması durumunu Meclis Hukuk, Anayasa ve Yargı Komisyonuna taşıdıkları ifade etti.

Tüm gözler damadın üzerindeydi! Dünyanın en pahalı düğününde dikkat çeken detay ortaya çıktı! Tüm gözler damadın üzerindeydi! Dünyanın en pahalı düğününde dikkat çeken... Haberi Görüntüle

SİYASİ GEREKÇELER VE TURİZM HATIRLATMASI

İki milletvekilinin açıklamasında Yunanistan hatırlatması da yapıldı. Yunanistan'ın ilk önce kırmızı ülkeler kategorisine alındığı ve siyasi sebeplerle listeden çıkartıldığı ifade edildi. 

Diğer taraftan Türkiye'nin İsrail vatandaşı olan Filistinlilerin başlıca turizm noktalarından biri olması sebebiyle, kırmızı kategoride olmasının Arap turistlerde olumsuz etkis yaratılacağına dikkat çekildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading