Yandex Metrica

İsrailli Belediye Başkan Yardımcısından ırkçı sözler: 'İnsan değiller, diri diri gömülsünler'

İsrailli Belediye Başkan Yardımcısından ırkçı sözler: 'İnsan değiller, diri diri gömülsünler'

İsrail'e bağlı Kudüs Belediye Başkanı Yardımcısı Arieh King, Gazzelilere ve Müslümanlara karşı ırkçı ifadeler kullandı. Gazeliler için "İnsan değiller." diyen King, yüzlerce Gazzelinin canlı canlı gömülmesini savundu.

Dünya

23.01.2024, 21:49

Kudüs Belediye Başkan Yardımcısı Arieh King, Gazzelilere ve Müslümanlara yönelik ırkçı söylemlerde bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail ordusunun önceki gün Gazze'de çıplak şekilde elleri ve gözleri bağlı halde alıkoyduğu silahsız insanların fotoğrafını paylaşan King, onlar için "İnsan değiller." ve "Müslüman Naziler" ifadelerini kullandı.

Türk donanması akıllarını aldı: Yunan basınından işgal iftirası: Erdoğan meydan okudu! Türk donanması akıllarını aldı: Yunan basınından işgal iftirası: Erdoğan meydan... Haberi Görüntüle

KATLİAMIN HIZLANMASINI İSTEDİ

King, İsrail'in Gazze'deki uyguladığı soykırıma vurgu yaparak bölgede katlimaın daha da hızlanmasını savundu. King, "kendisine kalsa, D-9 tipi askeri buldozerlerle bu kişileri diri diri gömeceğini" ve onlara "karınca" adını vereceğini belirtti.

Irkçı belediye başkan yardımcısı, ayrıca "Onlar insan değil, hatta insanımsı hayvan bile değiller. İnsanlık dışılar ve onlara bu şekilde davranılması gerekiyor." sözlerini kullandı.

Tevrat'tan da alıntı yapan King, "Tanrınız Rab mülk edinmek için miras olarak size vereceği ülkede sizi çevrenizdeki bütün düşmanlardan kurtarıp rahata kavuşturunca, Amalekliler'in anısını gökler altından sileceksiniz. Bunu unutmayın!" ifadelerini paylaştı.

İsrail'in Ramat David hava üssü ifşa oldu: Hizbullah İHA ile üsse sızdı! İsrail'in Ramat David hava üssü ifşa oldu: Hizbullah İHA ile... Haberi Görüntüle

MÜSLÜMANLARI NAZİLERLE BİR TUTTU

Bu alıntının altına Müslümanları Nazilerle bir tutan ırkçı bir yorum daha yapan fanatik belediye başkan yardımcısı "Yüzlerce Amalekli (Tevrat’ta İsrailoğullarının düşmanları olarak tanımlanan halk), Müslüman-Nazi sizce ne cezaya çarptırılmalı?" ifadelerini kullandı.

Bir sosyal medya kullanıcısının "Sonun Lahey’de (Uluslararası Ceza Mahkemesi) bitecek." şeklinde gösterdiği tepkiye de cevap veren King, "Neden? Naziler öldürdüğümüz için mi?" ifadesini kullandı.

King'in bu paylaşımı toplıluık kurallarını ihlale ettiği gerekçesiyle kaldırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading