Yandex Metrica

İsrail'in bir soykırım suçu daha kanıtlandı: Ölen bebeklerin naaşları tedavi gördükleri yatakta çürüdü!

İsrail'in bir soykırım suçu daha kanıtlandı: Ölen bebeklerin naaşları tedavi gördükleri yatakta çürüdü!

7 Ekim'den bu yana İsrail tüm dünyanın gözleri önünde katliam yaparak her gün savaş suçlarına bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Gazze'de son olarak paylaşılan görüntülerde hastanede yatan bebeklerin tamamının öldüğü ve naaşlarının çürüdüğü ortaya çıktı.

Dünya

10.05.2024, 13:00

İsrail 4 Kasım’da Gazze’de bulunan El Nasr Çocuk Hastanesinin çevresini bombalamış ve  saldırıda 13 kişinin ölmüş, 26 kişi ise yaralanmıştı. Çocuk hastanesine saldıran İsrail aynı zamanda hastanenin hemen tahliye edilmesini istemişti. 

İçerde alkış dışarda protesto! ABD Kongresi'nde katil Netanyahu alkışlanırken binlerce kişi sokağa döküldü! İçerde alkış dışarda protesto! ABD Kongresi'nde katil Netanyahu alkışlanırken binlerce... Haberi Görüntüle

BEBEKLERİN NAAŞLARI ÇÜRÜDÜ 

Yoğun bakımda bulunan 5 bebeğin tahliye edilemediği için, doktorlar devreye girmiş ve Kızılhaç ile görüşm e gerçekleştirmişlerdi. Kızılhaç’ta bu bebekleri teslim alacakları yönünde sözler vermişti. Aradan 2 haftayı aşkın süre geçtikten sonra görüntü almak için hastaneye giren Gazeteci Muhammed Baaluşa, bebeklerin hayatlarını kaybettiğini ve naaşlarının çürüyerek kurtlandığını kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading