Yandex Metrica

İsrail'den bir katliam daha: Aralarında kadın ve çocukların olduğu 14 sivil öldü

İsrail'den bir katliam daha: Aralarında kadın ve çocukların  olduğu 14 sivil öldü

İsrail Gazze'deki katliamlarına bir yenisini daha ekledi. İşgal ordusu Gazze'nin orta kesimlerinde bir eve düzenlediği saldırıda 14 sivili öldürdü. Görgü tanıkları bombalanan evin yerle bir olduğunu, çevre evlerin de hasar gördüğünü bildirdi.

Dünya

22.04.2024, 08:12

Filistin resmi ajansı WAFA, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesiminde bulunan Nuseyrat Mülteci Kampı'ndaki bir eve hava saldırısı düzenlediğini duyurdu. 

Sivillerin hedef alındığı saldırıda kadın ve çocukların da olduğu 14 Filistinli hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı. Görgü tanıklarının ifadesine göre İsrail savaş uçakları Nuseyrat Mülteci Kampı'nda Ebu Yusuf isimli Filistinli aileye ait evi bombaladı. 14 kişinin öldüğü saldırıda evin yerle bir olduğu, çevredeki evlerde de hasar oluştuğu belirtildi. 

ABD'den Refah açıklaması: 'Askeri bir operasyona yeşil ışık yakmadık' ABD'den Refah açıklaması: 'Askeri bir operasyona yeşil ışık yakmadık' Haberi Görüntüle

GAZZE'DE SON DURUM

İsrail, 7 Ekim'den bu yana okul, hastane, ibadethane, konut demeden bombalıyor. Özellikle sivil hedeflere yönelik saldırılar düzenleyen işgal ordusu 6 ayı aşkın sürede 33 bin 360 Filistinliyi öldürdü. Öldürülen Filistinlilerin en az 14 bin 500'ünü çocuklar, 9 bin 560'ını ise kadınlar oluşturuyor. Ağır bombardımanda yaralananların sayısı ise 76 bine yaklaştı. Enkaz altında henüz ulaşılamayan binlerce ölü olduğu bildiriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading