Yandex Metrica

İsrail'de Gazze çatlağı! Ordunun iki numaralı ismi ve çok sayıda kişi istifa etti

İsrail'de Gazze çatlağı! Ordunun iki numaralı ismi ve çok sayıda kişi istifa etti

Terör devleti İsrail'de Gazze çatlağı yaşanıyor. İsrail'de Ordu Sözcüsü Daniel Hagari’nin ekibindeki iki numaralı isim Moran Katz ile bilgi sistemindeki çok sayıda yetkili, Gazze'deki savaş gerekçesiyle istifalarını sundu.

Dünya

15.03.2024, 04:54

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 4 ay geride kaldı.

Şu ana kadar 30 binden fazla masum insanı katleden katil İsrail'de Ordu Sözcüsü Daniel Hagari’nin ekibindeki personel arasında, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde sürdürdüğü savaş nedeniyle yaygın bir istifa dalgası yaşandı.

ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan neden çekildi? İlk kez ulusa seslendi Kamala Harris'e övgü yağdırdı ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan neden çekildi? İlk kez ulusa... Haberi Görüntüle

İSRAİL ORDUSUNDA İSTİFA DALGASI

İsrail’in Kanal 14 Televizyonunun haberinde, “Sözcü Hagari’nin ekibindeki iki numaralı isim Moran Katz ile bilgi sistemindeki çok sayıda yetkili, Gazze'deki savaş gerekçesiyle istifalarını sundu.” denildi.

Söz konusu haberde, istifa edenler arasında İsrail Ordusunun Yabancı Basın Sözcüsü Richard Hecht’in de olduğu belirtildi.

Donald Trump'ın seçilmesi Türkiye için faydalı mı? İsrail'in 6 yıllık planı 6 günde çökmüştü Donald Trump'ın seçilmesi Türkiye için faydalı mı? İsrail'in 6 yıllık... Haberi Görüntüle

DERİN KRİZ

Son zamannlarda yayınlanan İsrail raporlarında, aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze Şeridi'ndeki savaşı yönetmesi ve savaş sonrası planı nedeniyle hükümet ile İsrail ordusu arasında derin anlaşmazlıklar olduğunu belirtiliyor.

Kamala Harris'ten Biden açıklaması: 'Modern tarihte eşi benzeri yok' Kamala Harris'ten Biden açıklaması: 'Modern tarihte eşi benzeri yok' Haberi Görüntüle

ACI BİLANÇO

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 13 bin 230’u çocuk, 8 bin 860’ı kadın olmak üzere 30 bin 410 Filistinli öldürüldü, 71 bin 700 kişi yaralandı. Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Bir iki üç değil binlerce yüzen tank denize indi! Körfez kıskaca alındı: Ada teslim bayrağını çekebilir Bir iki üç değil binlerce yüzen tank denize indi! Körfez... Haberi Görüntüle

İSRAİL TOPLU MEZARLIK BOMBALADI

Öte yandan İsrail'e ait savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda daha önceki saldırılarda öldürülen yüzlerce Filistinlinin toplu olarak defnedildiği bir mezarlığı bombaladı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading