Yandex Metrica

İsrail güçleri yine Batı Şeria'nın Cenin kentine baskın düzenledi! Silahlı çatışma yaşandı

İsrail güçleri yine Batı Şeria'nın Cenin kentine baskın düzenledi! Silahlı çatışma yaşandı

İşgalci İsrail güçleri Batı Şeria'nın Cenin kentine yeniden baskın düzenledi. Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre İsrail güçleri ve Filistinliler arasında yaşanan arbedede İsrail güçleri gerçek ve plastik mermilerle Filistinlilere müdahale etti.

Dünya

23.01.2024, 22:19

İsrail Filisitn'de gerginiliği tırmandırmaya devam ediyor. İsrail güçleri Bati şeria'nın Cenin kentine yeniden baskın düzenledi. 

Filistinli direnişçilerden soykırımcı İsrail'e ağır darbe! Ölen ve sakat kalan asker sayısı açıklandı Filistinli direnişçilerden soykırımcı İsrail'e ağır darbe! Ölen ve sakat kalan... Haberi Görüntüle

İSRAİL GÜÇLERİ GERÇEK VE PLATİK MERMİLERLE MÜDAHALE ETTİ

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre Cenin kentine birçok noktadan giriş yapan İsrail güçleri ve Filkstinliler arasında yaşanan arbedede İsrail askerleri gerçek ve plastik mermilerle müdahale etti. 

Alman devi Deutsche Bank'tan dikkat çeken Türkiye analizi: Enflasyon yıl sonunda bakın kaça gerileyecek Alman devi Deutsche Bank'tan dikkat çeken Türkiye analizi: Enflasyon yıl... Haberi Görüntüle

SİLAHLI ÇATIŞMA YAŞANDI

Görgü tanıkları ayrıca, bir Filistinlinin evini kuşatan İsrail güçleri ile bir grup Filistinli arasında silahlı çatışma yaşandığı bilgisini aktardı.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık evlere baskınlar düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli iddialarla Filistinlileri gözaltına alıyor.

İsrail daha önce de birçok kez Cenin kentine baskın düzenlemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading