Yandex Metrica

İsrail gece boyunca Gazze'ye ölüm yağdırdı Ramazan'ı kana buladı

İsrail gece boyunca Gazze'ye ölüm yağdırdı Ramazan'ı kana buladı

Dünyanın göü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye gece boyunca düzenlediği saldırılarda en az 80 Filistinli öldürüldü.

Dünya

24.03.2024, 19:57

Terör devleti İsrail'in Gazze'ye saldırıları acımasızca devam ediyor. Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan İsrail, 5 aydan bu yana 32 bine yakın masum Filistinliyi katletti.

Dünya kamuoyunun ateşkes çağrılarını kulağını tıkayan bebek katili Netanyahu'nun işgalci askerleri, çocuk, yaşlı, kadın demeden herkesi öldürüyor.

Gazze'nin güneyinde buluna Refah'a kara saldırısı planlayan İsrail, sivilleri vurmaya devam ediyor.

Açlık ve kıtlığın yaşandığı Gazze Şeridi'ndeki Kuveyt Kavşağı'nda insani yardım bekleyenlere ateş açtı.

Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin' dedi Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin'... Haberi Görüntüle

GECE BOYUNCA SALDIRI DÜZENLENDİ: 80 ÖLÜ

Dünyanın göü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail, Nusayrat Mülteci Kampı ve Gazze kenti başta olmak üzere Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine yönelik saldırılarını sürdürdü.

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde sivil ev ve binaları hedef alan saldırılarında en az 80 Filistinli öldürüldü, birçoğu da yaralandı.

Ukrayna, İspanya'dan Patriot bekliyor! İspanyol bakandan şaşırtan açıklama: 'İspanya elinden gelen askeri yardımları yaptı' Ukrayna, İspanya'dan Patriot bekliyor! İspanyol bakandan şaşırtan açıklama: 'İspanya elinden... Haberi Görüntüle

12 EV HEDEF ALINDI

Öte yandan Gazze'deki hükümetin medya ofisinden yapılan açıklamada, İsrail ordusunun gece saatlerinde Gazze Şeridi'nde sivillere ait en az 12 evi hedef aldığı belirtildi.

Gazze'deki hastanelerde enerji her an tükenebilir: Jeneratörler durma noktasına geldi Gazze'deki hastanelerde enerji her an tükenebilir: Jeneratörler durma noktasına geldi Haberi Görüntüle

36 FİLİSTİNLİ ÖLDÜ

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "İsrail işgal ordusu, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerinde Nusayrat'taki el-Cedid Mülteci Kampı'nın batısında et-Tabatibi ailesine ait evi bombaladı, çoğu çocuk, aralarında hamile kadınların da bulunduğu 36 Filistinli hayatını kaybetti." denildi.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Türkiye'ye geliyor! Tarih belli oldu Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Türkiye'ye geliyor! Tarih belli oldu Haberi Görüntüle

''ABD YÖNETİMİ SORUMLU''

İsrail'in suçlarına ilişkin açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Savunmasız sivillere yönelik bu suçların ve katliamların artmasından tamamen ABD yönetimini, uluslararası toplumu ve İsrail işgalini sorumlu tutuyoruz. Bu savaş suçlarının yansımalarından da onlar sorumludur." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading