Yandex Metrica

İsrail çadır kenti vurdu masum insanlar diri diri yandı! Katliam ortağı ABD'den skandal açıklama

İsrail savaş uçakları, Refah kentinin kuzeybatısında yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı çadır kampı acımasızca bombalaması sonucu çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti.  Al Jazeera hayatını kaybeden sivillerin yanarak can verdiğini yazdı. ABD'den ise İsrail'in saldırısı ile ilgili tek cümlelik bir açıklama geldi.

Dünya

27.05.2024, 14:29

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin desteğini arkasına alarak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan çocuk, kadın, yaşlı demeden herkesi öldüren İsrail güçleri, şu ana kadar 36 bine yakın masum Filistinliyi katletti. 8 aydan bu yana Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 79 binden fazla kişiyi de yaraladı.

Yerinden edilmiş 1,5 milyon insanın yaşadığı Refah kentine geniş kapsamlı operasyon hazırlığı içerisinde olan İsrail, dünya kamuoyunun ateşkes çağırlarına kulağını tıkarken bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu yeni katliama imza attı.

KAAN'ın rakibi KF-21 üretime giriyor! İlk uçak tarihi belli oldu ama... KAAN'ın rakibi KF-21 üretime giriyor! İlk uçak tarihi belli oldu... Haberi Görüntüle

İSRAİL ORDUSU ÇADIR KENTİ VURDU

İsrail savaş uçakları, Refah'ın kuzeybatısında Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı depolarının bulunduğu bölgenin yakınında yaşayan yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını bombaladı. Saldırıda en az 40 Filistinli hayatını kaybetti. Katliama şahit olan görgü tanıkları, İsrail savaş uçaklarının kampa en az 8 roketle saldırı düzenlediğini belirtti.

Macaristan Başbakanı Orban'a Rusya cezası: Ortak karar alındı Macaristan Başbakanı Orban'a Rusya cezası: Ortak karar alındı Haberi Görüntüle

ABD'DEN TEK CÜMLELİK YANIT: HABERDARIZ

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi sözcüsü konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ABD'nin Gazze'nin güneyinde bulunan Refah'ta İsrail saldırısına ilişkin raporlardan haberdar olduğunu ve konuyla ilgili daha fazla bilgi topladığını söyledi.

Hedefleri belirledik! Avrupa başkentlerine saldırı tehdidi: Füze sistemlerimiz hazır Hedefleri belirledik! Avrupa başkentlerine saldırı tehdidi: Füze sistemlerimiz hazır Haberi Görüntüle

AL JAZEERA: İNSANLAR DİRİ DİRİ YANDI 

Katar merkezli Al Jazeera, İsrail'in korkunç saldırıları sonrası 'İsrail güvenli bölgeye saldırdı, insanlar diri diri yandı' başlığı ile okurlarının karşısına çıktı.

Uluslararası Af Örgütü, İsrail'in Gazze'ye yönelik üç saldırısına ilişkin savaş suçları soruşturması çağrısında bulundu.

Rusya'dan açık tehdit! Peskov 'ABD'yi durdururuz' diyerek duyurdu: 'Olası kurbanlar Avrupa başkentleri olur' Rusya'dan açık tehdit! Peskov 'ABD'yi durdururuz' diyerek duyurdu: 'Olası kurbanlar... Haberi Görüntüle

HAMAS'TAN AÇIKLAMA

Saldırıların ardından Hamas'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada “Tüm taraflardan, özellikle Mısır'daki kardeşlerimizden, İsrail işgal güçlerini Refah sınır kapısından çekilmeye zorlamak için baskı yapmasını talep ediyoruz.” denildi.

Ünlü futbolcuya bakışları ele verdi! Prenes ile aşk iddiaları güçlendi! İspanya Kralı'nın sözleri ortalığı karıştırdı! Ünlü futbolcuya bakışları ele verdi! Prenes ile aşk iddiaları güçlendi!... Haberi Görüntüle

ALMANLAR TERÖR OPERASYONU GİBİ PAYLAŞTI

Alman devlet kanalı ARD'ye bağlı Tagesschau, İsrail savaş uçaklarının Refah saldırısını terör operasyonu gibi paylaştı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"Kızılay'a göre yerinden edilmiş sivillerin çadırlarına düzenlenen saldırıda en az 22 kişi öldü. İsrail, Refah'taki Hamas teröristlerine hava saldırılarını teyit etti"

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

3

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading