Yandex Metrica

İsrail bir kez daha yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı: Ölen ve yaralananlar var

İsrail bir kez daha yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı: Ölen ve yaralananlar var

İsrail odusu bir kez daha yardım bekleyen Filistnli sivile saldırdı. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 26 kişi yaralandı.

Dünya

11.03.2024, 20:04

İsrail ordu güçleri Gazze'nin güneyinde insani yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı. Filistin haber ajansı WAFA'da yer alan haberde İsrail askerlerinin Reşid Caddesi'ndeki Nablusi Kavşağı yakınlarında yardım bekleyen Filistinlilere son 48 saat içinde ikinci kez saldırdığı bildirildi. Saldırıda 1 kişi yaşamını yitirirken 26 kişi yaralandı.

Yunanistan'dan skandal karar! Batı Trakya Türkleri tepki gösterdi: 'Lozan Antlaşması'na aykırı' Yunanistan'dan skandal karar! Batı Trakya Türkleri tepki gösterdi: 'Lozan Antlaşması'na... Haberi Görüntüle

YARDIM BEKLEYEN 118 SİVİL HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İşgal ordusu 29 Şubat'ta Gazze'de yardım bekleyen Filistinli sivillere saldırmış, bu saldırıda 118 sivil hayatını kaybetmiş, 760 kişi ise yaralanmıştı. İsrail, Gazze'ye karadan yardım girişlerini engelliyor. Bunun için ülkeler havadan yardım yollarını deniyor. Mısır, Ürdün ve son olarak ABD Gazze'ye havadan insani yardım gönderdi.

Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Yıldız'dan dikkat çeken uyarı: 'Terör örgütlerine meşru aktör muamelesi yapılmamalı' Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Yıldız'dan dikkat çeken uyarı: 'Terör örgütlerine... Haberi Görüntüle

GAZZE'DE SON DURUM

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 13 bin 230’u çocuk, 8 bin 860’ı kadın olmak üzere 30 bin 320 Filistinli öldürüldü, 71 bin 533 kişi yaralandı. Enkaz altında hala binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading