Yandex Metrica

İsrail ağır kayıplar vermeye devam ediyor: 10 İsrail askeri daha öldürüldü

İsrail ağır kayıplar vermeye devam ediyor: 10 İsrail askeri daha öldürüldü

Kassam Tugayları, Gazze'nin güneyinde bulunan Han Yunus kentinin doğusunda 10 İsrail askerinin öldürüldüğünü duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 21:48

İsrail işgaline karşı kurulan Filistinli direniş hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusunda 10 İsrail askerinin öldürüldüğünü duyurdu.

Kassam, yaptığı bir başka açıklamada ise İsrail güçlerine iki ayrı saldırı düzenlendiği ve "8 askerden oluşan İsrail özel birliklerinin ve 6 İsrail askerinin başarılı bir şekilde hedef alındığı" kaydedildi.

Kassam Tugayları tarafından yapılan üçüncü açıklamada ise Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusunda İsrail'e ait 2 asker taşıyıcı aracın, 3 tankın ve 3 buldozerin Yasin 105 roketleriyle hedef alındığı bildirildi.

Yapılan bir diğer açıklamada ise İsrail askerlerinin kullandığı bölgedeki bir evin bombalarla hedef alındığı ve evin yerle bir edildiği duyuruldu. Açıklamada Hamas mensuplarının İsrail askerlerinin kurduğu mayın tarlasını patlattığı ve çok sayıda İsrail askerinin ölü ya da yaralı olduğu ifade edildi. 

Almanya'da döner isyanı! Artan enflasyonun sembolü oldu: Ucuz kebap yediğimiz günleri çok özlüyoruz Almanya'da döner isyanı! Artan enflasyonun sembolü oldu: Ucuz kebap yediğimiz... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE'YE SALDIRILARI

Gazze'deki hükümet, İsrail'in Gazze'ye yönelik olarak 7 Ekim'de başlattığı saldırılarında ölenlerin sayısının 349 artarak 16 bin 248 olduğunu duyurdu. Ölenlerin 7 bin 112'si çocuk, 4 bin 885'i kadınlardan oluşuyor.

Rusya'dan Trump açıklaması: Putin'in iletişime geçmek gibi bir düşüncesi yok Rusya'dan Trump açıklaması: Putin'in iletişime geçmek gibi bir düşüncesi yok Haberi Görüntüle

ESİR MUTABAKATI

İsrail ile Hamas arasında varılan esir takası mutabakatı çerçevesinde Gazze Şeridi'nden 81 İsrailli esir, İsrail hapishanelerinden de 240 Filistinli esir serbest bırakıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading