Yandex Metrica

İşgalci İsrail askerleri iğrençlikte sınır tanımıyor! İşte mide bulandıran görüntüler

İşgalci İsrail askerleri iğrençlikte sınır tanımıyor! İşte mide bulandıran görüntüler

İsrail askerlerinin Gazze'deki Filistinlilerin evlerine girip seccade serdikleri banyolarda tuvaletlerini poşetlere yapıp Filistinlilerin toplaması için Gazze sokaklarına attığı görüldü.

Dünya

06.02.2024, 13:37

İsrail ile Hamas arasındaki insani ara sona erdi. Bir hafta süren insani aranından ardından katliama devam eden İsrail, dünyanın gözü önünde soykırım gerçekleştirmeyi sürdürdü ve şimdiye kadar 10 bine yakın masum Filistinliyi hayattan kopardı.

Kamala Harris, rekor kırdı: 24 saatte bakın ne kadar bağış topladı Kamala Harris, rekor kırdı: 24 saatte bakın ne kadar bağış... Haberi Görüntüle

İŞGALCİLERİN İĞRENÇ HALLERİ

Savaşın başladığı günden beri binlerce masum insanı katleden İsrail ordusu zorbalıkta sınır tanımıyor. Ele geçirdiği Filistin halkına işkence eden söz konusu görüntüleri, sosyal medyada paylaşmaktan çekinmeyen askerlerin yeni videosu ortaya çıktı. İsrail askerlerinin Gazze'deki Filistinlilerin evlerine girip seccade serdikleri banyolarda tuvaletlerini poşetlere yapıp Filistinlilerin toplaması için Gazze sokaklarına attığı görüldü.

Tarih öncesi bataklık tuzağı! İçinde 1 milyon yıl önce ölen fillerin kalıntıları var Tarih öncesi bataklık tuzağı! İçinde 1 milyon yıl önce ölen... Haberi Görüntüle

ATEŞKES BİTTİ KATLİAM YENİDEN BAŞLADI: ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Eşi benzeri görülmemiş soykırıma imza atan İsrail Başbakan Binyamin Netanyahu'nun katil ve zorba ordusu, Gazze Şeridi'nde geçici ateşkesin sona ermesinden bu yana düzenlediği hava saldırılarıyla 54 kişiyi katletti, çok sayıda yaralı var.

Laos'da kritik zirve! Bakan Fidan Rus mevkidaşı ile görüştü Laos'da kritik zirve! Bakan Fidan Rus mevkidaşı ile görüştü Haberi Görüntüle

HAN YUNUS, SAVAŞ ALANI İLAN EDİLDİ

İsrail ordusu, insani aranın bitmesinin ardından yeniden saldırılara başladığı Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta bazı bölgelerin boşaltılmasını isterken 4 bölgeye havadan tehdit broşürleri attı ve Filistin halkını tahliye konusunda uyardı. Havadan atılan broşürlerde "El Karara, El Huzaa, Absan ve Beni Suheyle sakinlerine: Bölgeyi acilen boşaltıp Refah bölgesindeki barınaklara gitmeniz gerekmektedir. Han Yunus kenti tehlikeli savaş bölgesidir." ifadeleri kullanıldı.

Pandemiden sonraki en büyük küresel kriz! Microsoft çöktü! Çoğu sektörde işlem durdu: Bankacılık, havacılık... Pandemiden sonraki en büyük küresel kriz! Microsoft çöktü! Çoğu sektörde... Haberi Görüntüle

HARİTA YAYIMLANDI

Katil Netanyahu'nun zorba ordusu, ayrıca, 1,7 milyon kişinin göçe zorlandığı bölgeye yeniden başlayan saldırıları esnasında Filistinlilerin sığınabileceğini iddia ettiği yerleri göstermek için tüm Gazze Şeridi'nin 2 bin 300'den fazla bloğa bölündüğü bir harita yayımladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading