Yandex Metrica

Instagram ve Facebook çöktü, Elon Musk'a malzeme çıktı: ABD'li milyarderden olay paylaşım

Instagram ve Facebook çöktü, Elon Musk'a malzeme çıktı: ABD'li milyarderden olay paylaşım

Meta çatısı altındaki Facebook ve Instagram'da dünya genelinde yaşanan erişim sorunu Elon Musk'ın diline düştü. Musk, paylaşımında "Eğer bu yazıyı okuyorsanız, bunun nedeni sunucularımızın çalışıyor olmasıdır." ifadesini kullandı.

Dünya

20.03.2024, 04:34

Sosyal medya paylaşım platformları Facebook ve Instagram'da dünya genelinde erişim sorunu yaşandı. Sorunun kaynağı merak edilirken X’in sahibi ABD’li milyarder Elon Musk, yaptığı paylaşımla Meta çatısı altında faaliyet gösteren iki sosyal medya platformuyla dalha geçti. Musk,  "Eğer bu yazıyı okuyorsanız, bunun nedeni sunucularımızın çalışıyor olmasıdır." ifadesini kullandı.

Kuzey Avrupa ülkesinden dev kıyak! 18 Bohdana obüsü alacaklar Kuzey Avrupa ülkesinden dev kıyak! 18 Bohdana obüsü alacaklar Haberi Görüntüle

OLAY PAYLAŞIM

Musk, ayrıca, sosyal medya hesabından Facebook, Instagram ve Threads ile dalga geçtiği temsili bir fotoğraf paylaştı ve Meta İletişim Direktörü Andy Stone’un X üzerinden "İnsanların hizmetlerimize erişimde sorun yaşadığının farkındayız. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz" ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşıma yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading