Yandex Metrica

İngiltere'den Türkiye provokasyonu: Dışişleri Bakanlığı o bölgeleri kara listeye aldı: Sakın gitmeyin...

İngiltere'den Türkiye provokasyonu: Dışişleri Bakanlığı o bölgeleri kara listeye aldı: Sakın gitmeyin...

Türkiye provokasyonuna kalkan İngiltere Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarına yönelik hazırladığı rehberde Türkiye'nin Güneydoğusu'nda yer alan Şırnak ve Hakkari için seyahat edilmemesi tavsiyesinde bulundu.

Dünya

09.05.2024, 16:52

İngiliz turistlere yönelik hazırlanan rehberde İngiltere Dışişleri Bakanlığı, seyahat edecek olan vatandaşlarını bazı şehirlere gitmemeleri konusunda uyardı. 

Hamas'tan ateşkes açıklaması: Müzakereler sona erdi, istişareler başlayacak Hamas'tan ateşkes açıklaması: Müzakereler sona erdi, istişareler başlayacak Haberi Görüntüle

İNGİLİZ TURİSTLERE UZAK DURUN UYARISI

Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte bir milyondan fazla İngilizin Türkiye’ye tatile geleceğinin öngörüldüğü açıklamada, Suriye sınırının 10 kilometre yakınına, Şırnak ve Hakkari şehirlerine gidilmemesi tavsiye edildi.

Söz konusu açıklamanın devamında içbir seyahatin güvenli geçeceğinin garanti edilemeyeceğine dikkat çekilirken, "Türkiye’ye gidecekler de uygun seyahat sigortasını yaptırmalı” denildi.

Zam fırtınası kapıda: Maliyet artışı tehlikesi kara kara düşündürüyor Zam fırtınası kapıda: Maliyet artışı tehlikesi kara kara düşündürüyor Haberi Görüntüle

İNGİLİZ TURİST SAYISINDA ARTIŞ VAR

Öte yandan geçtiğimiz aylarda İngiliz yayın kuruluşu BBC, dünyanın en çok ziyaret edilen 10 şehri arasına giren İstanbul ve Antalya'ya özel parantez açmıştı.

Söz konusu raporda İstanbul, ziyaretçi sayısında bir önceki yıla kıyasla yaklaşık yüzde 26'lık bir artış yaşayarak Londra ve Dubai'yi geride bırakmıştı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading