Yandex Metrica

İmran Han'ın Erdoğan sözlerine alkış tufanı: Putin bana bunları anlatmıştı

ABD komplosuyla koltuğundan edilmiş eski Pakistan Başbakanı İmran Han, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaşadığı diyaloğu anlattı.

Dünya

23.01.2024, 19:53

Pakistan'da ABD destekli bir kumpas sonucu iktidardan indirilen eski Başbakan İmran Han, konuşma yaptığı bir toplantıda Moskova'da Putin'le yaşadığı diyaloğu anlattı. Çarşamba günü dışişleri seminerinde konuşan Pakistan Adalet Hareketi (PTI) Başkanı Han, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le ilk tanıştığında ona Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sorduğunu belirterek Rus liderin ona verdiği cevapla ilgili şunları söyledi:

"Ona Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sordum. Şimdi ne dediğini iyi dinleyin. Bazen politikalarının çatıştığını söyledi. 'Politikamı kabul etmiyor. Ama ülkesinin çıkarlarını savunduğu için ona saygı duyuyorum' dedi. Eğer halkınız için dimdik durmazsanız ve diğer ülkeleri ne kadar memnun etmeye çalışırsanız çalışın size kimse saygı duymayacaktır."

Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü tasarımcı hayatını kaybetti! Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü... Haberi Görüntüle

220 MİLYON İNSAN BENİ SİZİN ÇIKARLARINIZI SAVUNAYIM DİYE SEÇMEDİ 

"Ulusal çıkarlarınız için tavır aldığınızda diğer liderler anlar ve saygı duyarlar. Rusya'ya gittiğimde ABD sinirlendi. Fırsatım olmadı çünkü geldiğimde rejim değişikliği komplosu başlamıştı. Ama ulusal çıkarım olduğu için batıyı ikna edebileceğimi biliyordum. Batılı birçok lider bana 'senden memnun değiliz' dedi. Ukrayna'ya saldırıdan hemen önce Rusya'yı ziyaret ettiğimiz hatırlattılar. Onlara, Pakistan'ın 220 milyon insanının beni diğer ülkelerin çıkarlarını gözetmem için seçmediğini söyledim." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading