Yandex Metrica

Husiler BAE'ye ait bir yük gemisine el koydu

Husiler BAE'ye ait bir yük gemisine el koydu

Yemen'de İran destekli Husiler, hükümete destek veren Arap koalisyonuna ait bir yük gemisine Hudeyde Limanı açıklarında el koydu.

Dünya

23.01.2024, 18:34

Yemen'de faaliyet gösteren İran destekli Husiler, Birleşik Arap Emirlikleri'ne ait bir yük gemisine el koyduklarını duyurdu. 

Bu hastalığa yaklananlar hayata tutunamıyordu! Ölümcül pankreas kanserinin tedavisi bulundu! Bu hastalığa yaklananlar hayata tutunamıyordu! Ölümcül pankreas kanserinin tedavisi bulundu! Haberi Görüntüle

'YEMEN ALEYHİNE FAALİYETTE BULUNUYORLAR'

Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yemen sularına izinsiz giren ve askeri teçhizat taşıyan, koalisyona bağlı Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) askeri kargo gemisine el konuldu." ifadelerini kullandı. 

Seri, BAE'ye ait geminin Yemen halkının güvenliği ve istikrarını hedef alan düşmanca eylemler yürüttüğünü iddia etti. 

ABD ile Rusya arasında kritik görüşme! Moskova yönetiminden 'soğuk savaş' tehdidi ABD ile Rusya arasında kritik görüşme! Moskova yönetiminden 'soğuk savaş'... Haberi Görüntüle

ARAP KOALİSYONUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Arap koalisyonu geminin ele geçirilmesi sonucu açıklama yaptı. 

Açıklamada, "Husi milisler, Hudeyde açıklarında (BAE bandıralı) Ravabi adlı kargo gemisine silahlı saldırı gerçekleştirdi." ifadelerine yer verildi. 

Geminin, Yemen'in Sokotra Adası'nda bulunan bir sahra hastanesi için sağlık ve tıbbi ekipman taşıdığı bildirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading