Yandex Metrica

Hindistan'da sel felaketi: 100'den fazla kayıp var

Hindistan'da sel felaketi: 100'den fazla kayıp var

Hindistan'ın Andhra Pradesh eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde en az 35 kişi hayatını kaybetti. 100'den fazla kişi de kayboldu. Sel sularına direnemeyen 2 katlı bir ev yıkılırken, o anlar kameralara yansıdı.

Dünya

23.01.2024, 18:20

Hindistan'ın güneyindeki Andhra Pradesh eyaletinde perşembe gününden bu yana etkili olan sağanak yağış, sel felaketini beraberinde getirdi. 

En az 5 bölgede meydana gelen seller hayatı felç etti. Tirupati ve Kadapa'da demiryolu ve karayolu trafiği, selin yol açtığı hasar nedeniyle kesintiye uğradı. 

Taşan nehirler ve dereler su baskınlarına neden olurken, altyapıda büyük hasar meydana geldi. Şiddetli yağış sonrasında 3 otobüs sel sularında kaybolurken en az 18 kişi hayatını kaybetti. 

Bir binanın da yağışlar sebebiyle yıkıldığı bilinirken o an binada bulunan 17 kişi de hayatını kaybetti. 10 kişi enkaz altından çıkarken 2 kişi hala kayıp. 

Trump'a suikast girişiminde yeni gelişme! Paylaşımları ortaya çıktı Trump'a suikast girişiminde yeni gelişme! Paylaşımları ortaya çıktı Haberi Görüntüle

35 KİŞİ ÖLDÜ

Açıklamalara göre yağışların etkili olduğu bölgede 100'den fazla kişi halen kayıp. Ulusal Afet Müdahale Gücü, selin etkili olduğu bölgelerde hala arama kurtarma faaliyetlerine devam ediyor. 

35 kişinin hayatını kaybettiği felakette 100 kişiye hala ulaşılamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading