Yandex Metrica

Herkesin aradığı Galler Prensesi Kate Middleton'tan görüntülü mesaj: 'Kanser tedavisi görüyorum'

Herkesin aradığı Galler Prensesi Kate Middleton'tan görüntülü mesaj: 'Kanser tedavisi görüyorum'

Bir süredir ortalarda görünmeyen ve hakkında çeşitli spekülasyonların ortaya atıldığı Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü açıklandı. Middleton, Kensington Sarayı tarafından paylaşılan 20 saniyelik videoda  "İyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanıyorum" ifadesini kullandı.

Dünya

05.04.2024, 18:12

Uzun süre ortalarda görünmeyen ve hakkında çok çeşitli spekülasyonlar çıkan Galler Prensesi Kate Middleton, ortaya çıktı. Galler Prensesi, kendi sesiyle ve görüntüsüyle yaptığı açıklamada kanser olduğunu ve tedavi gördüğünü söyledi. Middleton, 17 Ocak'ta bir karın ameliyatı geçirmişti. Ameliyatı sırasında kanser olduğunun bilinmediğini söyleyen Galler Prensesi, "Ameliyattan sonra yapılan testlerde kanser olduğu tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim önleyici bir kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım." dedi. Kendisi gibi kanser tedavisi görenlere de seslenen Middleton, "Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla savaşan herkese sesleniyorum: Lütfen inancınızı ya da umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz." ifadelerini kullandı. Prenses, bu hastalığı çocuklarına izah etmenin güçlüğüne vurgu yaparak "Ailemizin biraz zamana ve mahremiyete ihtiyacı var." dedi.

2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya olacak! 2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya... Haberi Görüntüle

ALIŞVERİŞTE GÖRÜLMÜŞTÜ

Kate Middleton, yakın zamanda eşi Galler Prensi William ile birlikte Windsor’daki evlerinin bulunduğu bölgede alışveriş yaparken gündelik kıyafetler içinde görüntülenmişti.

3. Dünya savaşını dünya kaldırabilir mi? BM Genel Sekreteri Guterres açıkladı 3. Dünya savaşını dünya kaldırabilir mi? BM Genel Sekreteri Guterres... Haberi Görüntüle

OLAY

Kate Middleton, 17 Ocak'ta karın ameliyatı geçirmişti. O tarihten bu yana ortalarda görünmeyen Galler Prensesi hakkında çeşitli spekülasyonlar ortaya atılmıştı. Prenses Kate, İngiltere'de 10 Mart'ta kutlanan anneler günü için Kensington Sarayı'nın sosyal medya hesaplarından bir fotoğraf paylaşmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, Prenses ve çocuklarının yer aldığı fotoğrafın üzerinde oynandığını belirterek fotoğrafın gerçek olmadığını iddia etmişti. Birçok uluslararası haber ajansı fotoğrafı yayımdan kaldırmış ve abonelerine fotoğrafı kullanmama çağrısı yapmıştı. Fotoğrafın gerçek olmadığı iddialarına Kensington Sarayı, bir gün sonra yanıt verirken Prenses Kate, amatör bir fotoğrafçı olarak fotoğraf düzenleme uygulamalarını denediğini ve görseldeki hataların kendine ait olduğunu ifade etmişti. Sosyal medyada ise Galler Prensesi'nin sağlık durumunun kötü olmasından Prens William'la boşanmak üzere olduklarına kadar çeşitli spekülasyonlar yer almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading