Yandex Metrica

Hayattaki tüm şansını kullandı! Damar yolu bulunamayan seri katilin idamı durduruldu!

Hayattaki tüm şansını kullandı! Damar yolu bulunamayan seri katilin idamı durduruldu!

Amerika'da seri katil olduğu gerekçesiyle idam cezasına çarptırılan Thomas Eugene Creech'in damar yolu bulunamadığı için idamı iptal edildi. 

Dünya

04.03.2024, 23:31

Amerika Birleşik Devletleri'nde 1974 yılında 5 kişiyi infaz ettiği için hapis cezası verilen Thomas Eugene Creech'in başına inanılmaz bir olay geldi.

Ateşkes olsa bile saldırıya devam edecekler: MOSSAD direktöründen çarpıcı açıklama! Ateşkes olsa bile saldırıya devam edecekler: MOSSAD direktöründen çarpıcı açıklama! Haberi Görüntüle

HAPİS CEZASI İDAMA ÇEVRİLDİ

Seri katilin 1981 yılında hapishane arkadaşı 22 yaşındaki David Dale Jense'yi öldüresiye dövdüğü için önce hapis sonrasında da idam cezasına çarptırıldı. 

Kan donduran olay! Annesinin cesedini 5 yıl boyunca evinde saklamış! Kan donduran olay! Annesinin cesedini 5 yıl boyunca evinde saklamış! Haberi Görüntüle

DAMAR YOLU AÇILAMAMASI HAYATINI KURTARDI

Creech'in dün idamının gerçekleştirilmesi için Idoha Güvenlik Kurumu'na gelen hemşireler mahkuma 8 kez damar yolu açma denemesi yapmış ancak damar yolu bulunamadığı için ceza ertelendi. 

Ceza İnfaz Kurumu Direktörü Josh Tewalt; damar yoluna ulaşılamadığı ancak ulaşılan damarın kalitesinden endişe duyduklarını belirtti. 

Avrupa alkolik olmuş! DSÖ'den tüketimin azaltılması için acil eylem çağrısı Avrupa alkolik olmuş! DSÖ'den tüketimin azaltılması için acil eylem çağrısı Haberi Görüntüle

İNFAZ İPTAL EDİLDİ

Associated Press'te yer alan habere göre Ceza İnfaz Kurumu Direktörü Tewalt; "Her girişim birkaç dakika sürse de damar yolu açılamadığı için infaz iptal edildi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading