Yandex Metrica

Sitede Ara

Havada panik anları: Katar uçağı Türkiye üzerinde türbülansa girdi: 12 kişi yaralandı!

Havada panik anları: Katar uçağı Türkiye üzerinde türbülansa girdi: 12 kişi yaralandı!

Katar Havayolları'nın Doha-Dublin seferini yapan uçağı, Türkiye üzerinde türbülansa girdi. Türbülans sonucunda 12 kişi yaralandı.  

Dünya

26.05.2024, 20:31

Boeing firması tarafından üretilmiş uçak, Türkiye üzerinde aniden türbülansa girerek en az 12 kişinin yaralanmasına sebebiyet verdi.

Dublin Havalimanı'dan yapılan açıklamada, QR017 sefer sayılı Boeing 787 Dreamliner tipi uçağın güvenli bir şekilde planlandığı gibi aynı saatte iniş yaptığı belirtildi. 

Türbülans için ise şu bilgiler paylaşıldı;

''Altı yolcu ve altı mürettebatın Türkiye üzerinde uçarken yaşadığı türbülans nedeniyle yaralanması üzerine uçak, iniş sonrasında havaalanı polisi, itfaiye ve kurtarma birimi de dahil olmak üzere, acil servisler tarafından karşılandı."

Slovenya hükümetinin Filistin'i tanıma kararına muhalefet engeli: Referandum talep edildi Slovenya hükümetinin Filistin'i tanıma kararına muhalefet engeli: Referandum talep edildi Haberi Görüntüle

TÜRBÜLANS YARALANMALARINDA ARTIŞ

211 yolcu ve 18 müretteabtıyla Londra'dan Singapur'a uçan Boeing 777-300ER tipi, SQ321 sefer sayılı uçak geçtiğimiz hafta Myanmar bölgesinde türbülansa girmişti.

Türbülans sonucunda kemerleri bağlı olmayan yolcular başlarından yaralanmış, 73 yaşındaki bir İngiliz yolcu hayatını kaybetmiş ve 20 kişi de ağır yaralı olarak yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading