Yandex Metrica

Sitede Ara

Hamas, İsrail askerlerini pusuya düşürdü: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hamas, İsrail askerlerini pusuya düşürdü: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze Şeridi'nin kuzeyinde pusuya düşürülen İsrail askerleri arasında en az 10 ölü ve yaralı olduğunu duyurdu.

Dünya

22.05.2024, 12:54

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin desteğini arkasına alarak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan çocuk, kadın, yaşlı demeden herkesi öldüren İsrail güçleri, şu ana kadar 36 bine yakın masum Filistinliyi katletti. 8 aydan bu yana Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 79 binden fazla kişiyi de yaraladı.

Yerinden edilmiş 1,5 milyon insanın yaşadığı Refah kentine geniş kapsamlı operasyon hazırlığı içerisinde olan İsrail, dünya kamuoyunun ateşkes çağırlarına kulağını tıkarken bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu kayıp vermeye devam ediyor.

Dünyanın ateşi çıktı! Korkutan rapor: Gezegenimiz ile Rus ruleti oynuyoruz Dünyanın ateşi çıktı! Korkutan rapor: Gezegenimiz ile Rus ruleti oynuyoruz Haberi Görüntüle

İSRAİL ASKERLERİ PUSUYA DÜŞTÜ

Hamas, İsrail askerlerini pusuya düşürdü. Kassam Tugaylarından yapılan yazılı açıklamada, Beyt Hanun'a karadan giren İsrail askerlerinin gece saatlerinde pusuya düşürüldüğü belirtildi.

Beyt Hanun'da 10 İsrail askerini taşıyan aracın önce vurulduğu, daha sonra araca el bombaları atıldığı aktarılan açıklamada, pusuya düşürülen askerlerin yardımına takviye güç geldiği ifade edildi.

Bilim insanları şokta: İnsanlık tarihini tam tersine çevirecek keşif Bilim insanları şokta: İnsanlık tarihini tam tersine çevirecek keşif Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Takviye gücün geldiği sırada araçtaki patlayıcı düzeneğin infilak ettiği aktarılan açıklamada, pusuya düşürülen ve yardıma gelen askerlerin öldüğü veya yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah bölgesinde de "Yasin-105" roketiyle İsrail ordusuna ait iki "D9" askeri buldozerinin hedef alındığı kaydedildi.

İsrail ordusundan ise henüz olaya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading