Yandex Metrica

GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu: Rockstar Games duyurdu: O tarihte hazır olacak

GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu: Rockstar Games duyurdu: O tarihte hazır olacak

GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu... Take-Two Interactive, Grand Theft Auto VI'nın çıkış tarihini iki katına çıkararak, uzun zamandır beklenen devam filminin 2026'ya olası bir gecikme söylentilerine rağmen 2025 sonbaharında çıkacağını söyledi. 

Dünya

21.05.2024, 18:14

Take-Two, en son kazanç raporunda GTA 6'nın güncellenmiş çıkış penceresini duyurdu. mevcut görünümünün yeni tarihe dayandığını belirtti.

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick bir röportajda IGN'e GTA 6'nın ertelenmesinden endişe edip etmediği sorulduğunda "Grand Theft Auto VI'yı 2025 sonbaharında teslim edeceğimize oldukça güveniyoruz" dedi.

F-16 üreticisi Lockheed Martin hedefini duyurdu: 300 adet daha F-16 blok 70 satabiliriz F-16 üreticisi Lockheed Martin hedefini duyurdu: 300 adet daha F-16... Haberi Görüntüle

GTA 6'DA NELER OLACAK?

Rockstar Games, Grand Theft Auto 6'yı geçen Aralık ayında resmen açıkladı ve ilk resmi fragman, 24 saat içinde YouTube'da en çok izlenen video oyunu gösterimi oldu . Florida'nın kurgusal bir versiyonu olan günümüz Leonida'sında geçen oyuncular, Lucia'yı ve bazı hayranların tahmin ettiği, Jason adını verdiği isimsiz bir erkeği kontrol edecek.

İlk ortaya çıkışından bu yana GTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili sorular dönüyordu ve hayranlar web sitesi güncellemeleri gibi ayrıntılar konusunda çılgına dönüyordu . Rockstar'ın ofise dönüş politikasıyla ilgili iç çatışmalar , GTA 6'nın nihayetinde 2026'ya ertelenip ertelenmeyeceğine dair sorulara yol açtı . Ancak şu an itibariyle Take-Two Interactive ve Rockstar, oyunu planlanan çıkış tarihine kadar çıkarmaya kararlı görünüyor.

Habere Tepki Ver

2

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading