Yandex Metrica

Gökyüzünde panik anları! Havadaki yolcu uçağının kapısını açmaya çalışan kişi katliam yapacaktı! Uçak acil iniş yaptı

Gökyüzünde panik anları! Havadaki yolcu uçağının kapısını açmaya çalışan kişi katliam yapacaktı! Uçak acil iniş yaptı

New Mexico'dan Chicago'ya giden uçağın içerisinde olan bir yolcu, uçağın havalanmasından 30 dakika sonra uçağın acil durum kapısını açmaya çalıştı. Uçak zorunlu olarak acil iniş gerçekleştirdi.

Dünya

19.05.2024, 15:50

ABD'de American Airlines firmasına ait bir uçak, New Mexico- Chicago seferini düzenliyordu.

Düzenlenen sefer sırasında uçağın içinde bulunan bir yolcu uçağın uçuş anında acil durum kapısını açmaya çalıştı. Uçak, acil olarak New Mexico'ya geri dönmek zorunda kaldı.

Fox News'te yer alan habere göre  Federal Havacılık İdaresi (FAA) ve American Airlines, Chicago Uluslararası Havaalanına gitmekte olan uçağın New Mexico'ya geri dönerek zorunlu iniş yaptığını doğrulandı.

Gözler Amerika'nın üzerinde! Donald Trump suikastı dünyada nasıl yankılandı? Gözler Amerika'nın üzerinde! Donald Trump suikastı dünyada nasıl yankılandı? Haberi Görüntüle

HAVADAKİ UÇAKTAN İNMEK İSTEDİ!

Görgü tanıkları (yolcular) uçağın kalkıştan yaklaşık 30 dakika sonra meydana geldiği ifade edildi.

Kapıyı açmaya çalışan yolcunun, ''Uçaktan inmek istediği''  belirtildi.

Uçağın içinde bulunan diğer yolcuların kapıyı açmak için zorlayan adama müdahale ettiğin belirtilerek, uçuş görevlisi bir kişinin tedbir amaçlı yolcunun bacaklarını bantlayarak esnek kelepçe kullanıldığı aktarıldı.

Olayın ardından Albuquerque Uluslararası Sunport'a geri dönen uçaktaki yolcu, havalimanında ekipler tarafından gözaltına alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading