Yandex Metrica

Füzeler televizyon kulesini ikiye böldü: 12 Eylül saldırısını anımsatan görüntüler kameralara yansıdı

2 yılı aşkın Avrupa'da devam eden Rusya-Ukrayna savaşı yakından takip edilmeye devam ediliyor. Son olarak Rusya Kharkiv bölgesinde bulunan televizyon kulesini yerle bir etti. Korku dolu anlar kameralara yansıdı. 

Dünya

27.04.2024, 09:54

Tüm dünyanın yakında takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşından korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak Ukrayna'nın Kharkiv kentindeki televizyon kulesi bugün Rusya'nın füze saldırısı sonrasında çöktü. 12 Eylül saldırılarını anımsatan anlatda ölü ve yaralı olmadığı kaydedildi.

Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Haberi Görüntüle

TELEVİZYON KULESİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan FP gazetecisi, 240 metre yüksekliğindeki metal yapının ikiye bölündüğü ve ve üst kısmının çöktüğünü aktardı.

Bölge valisi Oleh Sinekhubov daha önce yaptığı açıklamada, "İşgalciler Kharkiv'deki bir televizyon altyapısına saldırdı " diyerek, bu saldırı nedeniyle daha geniş alanda televizyon sinyali kaybı yaşandığına işaret etmişti.

Almanya'da Filistin hazımsızlığı: Polis, Filistin destekçilerinin çadır kampını boşalttı Almanya'da Filistin hazımsızlığı: Polis, Filistin destekçilerinin çadır kampını boşalttı Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER İKİZ KULE SALDIRISINI ANIMSATTI

Sosyal medyada viral olan görüntüler 11 Eylül ikiz kule saldırılarına benzetildi. Hatırlanacağı üzere 11 Eylül 2001'de El-Kaide ABD'nin New York eyaletinde bulunan Dünya Ticaret Merkezi'ni hedef almıştı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading