Yandex Metrica

Fransız Dışişleri Bakanı'ndan Ağrı provokasyonu! Hadsiz paylaşımıyla Ermenilerin hayaline ortak oldu

Fransız Dışişleri Bakanı'ndan Ağrı provokasyonu! Hadsiz paylaşımıyla Ermenilerin hayaline ortak oldu

Azerbaycan ile yaşanan gerilim sonrasında Ermenistan'a destek ziyaretinde bulunan Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna, sosyal medya hesabından hadsiz bir paylaşımda bulundu. Ermenilerin hayali olan sözde 'Büyük Ermenistan'ın sembolü Ağrı Dağı'nı paylaşan Fransız Bakan, "Ermenistan'a geri döndüm" ifadelerini kullandı.

Dünya

23.01.2024, 21:30

Geçtiğimiz haftalarda Ermeni provokasyonları sonrası Azerbaycan orudusu tarafından başlatılan antiterör operasyonu ile Karabağ'da bir kez daha ağır bir yenilgiye uğrayan Ermenistan'a destek Fransa'dan geldi. 

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

İLK DESTEK MACRON'DAN GELMİŞTİ

Daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, "Ermenistan'ın toprak bütünlüğünü" savunduklarını söylemişti. Ermeni güçlerini silahlandırmak isteyen Paris yönetiminin Dışişleri Bakanı Catherine Colonna, bugün Ermenistan'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cephede akılalmaz olay: Askerler birbirlerine ateş açtı: Üç kişi hayatını kaybetti Cephede akılalmaz olay: Askerler birbirlerine ateş açtı: Üç kişi hayatını... Haberi Görüntüle

ERMENİ HAYALİNE ORTAK OLDU

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenilerin hayali olan sözde 'Büyük Ermenistan'ın sembolü Ağrı Dağı'nı paylaşan Fransız Bakan, "Ermenistan'a geri döndüm" ifadelerini kullandı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading