Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67797.25

%0.5 expand_less

Fransa'dan Azerbaycan'ın antiterör operasyonuna tepki: 'Derhal sonlandırılmalı'

Fransa'dan Azerbaycan'ın antiterör operasyonuna tepki: 'Derhal sonlandırılmalı'

Fransa Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu "kabul edilemez" olarak nitelendirildi ve AB ve ABD'ye "güçlü cevap verme" çağrısında bulunuldu.

Dünya

23.01.2024, 22:24

Fransa, Azerbaycan'ın Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla Ermeni unsurlarına karşı başlattığı antiterör operasyonuna tepki gösterdi.

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

BM'YE ÇAĞRI

Fransa Dışişleri Bakanlığından söz konusu operasyona dair yapılan açıklamada, "Fransa, bu kabul edilemez saldırıya bölgenin güvenliğine yönelik oluşturduğu risklerle orantılı olarak güçlü bir yanıt verilmesi için Avrupalı ve ABD’li ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı ve BM Güvenlik Konseyi acil toplantıya çağırıldı.

Kan donduran olay! Annesinin cesedini 5 yıl boyunca evinde saklamış! Kan donduran olay! Annesinin cesedini 5 yıl boyunca evinde saklamış! Haberi Görüntüle

"SALDIRILAR DURDURULMALI"

Fransa Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan’ın Karabağ’da başlattığı terörle mücadele operasyonuna dair açıklama yaptı. Açıklamada Azerbaycan'ı saldırılarını, “Fransa, derhal durdurmaya ve uluslararası hukuka saygı göstermeye çağırıyor. Fransa, bu kabul edilemez saldırıya bölgenin güvenliğine yönelik oluşturduğu risklerle orantılı olarak güçlü bir yanıt verilmesi amacıyla Avrupalı ve ABD’li ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı. Açıklamada ayrıca, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’ne konuyu görüşmek üzere acil toplama çağrısında bulunuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading