Yandex Metrica

Fransa'da provokasyon! PKK yandaşları havalimanında olay çıkardı

Belçika ve Almanya'dan sonra benzer görüntüler Fransa'da da yaşandı. Fransa'dan sınır dışı edilme kararı olan PKK'lı Firaz Korkmaz'ın Türkiye'ye iadesine karşı çıkan terör örgütü yandaşları Paris'teki Charles de Gaulle Havalimanı'nda terör örgütü PKK yandaşlarının çıkardığı olayda 3 kişi yaralandı.

Dünya

11.04.2024, 13:21

Belçika’da yaşanan gerginlik Almanya’ya da sıçradı. Almanya'nın Hannover şehrinde önceki gün akşam saatlerinde eli kanlı terör örgütü PKK'lılar tarafından Türk Konsolosluğu'na saldırı girişiminde bulunuldu.

Almanya'nın Aşağı Saksonya eyaletindeki Hannover kentinde, terör örgütü sempatizanları taş ve sopalarla Türkiye'nin Başkonsolosluk binasına saldırıda bulunarak zarar vermeye çalıştı.

İsrail basınından olay iddia: Saldırı planı sızdı! İşte 30 Nisan'ın şifresi İsrail basınından olay iddia: Saldırı planı sızdı! İşte 30 Nisan'ın... Haberi Görüntüle

12 PKK'LI BİNANIN CAMLARINI KIRMAYA ÇALIŞTI

Önceki gece Hannover'de PKK'ya destek yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşün ardından 12 PKK yandaşı, Hannover Başkonsolosluğuna gelerek sert cisimlerle binanın camlarını kırmaya çalıştı. Saldırganlar, Başkonsolosluğun ana giriş bölümündeki camı çatlattıktan sonra hızlıca olay yerinden kaçtı.

Öte yandan, Hamburg'da da dün gece PKK yandaşlarının polis eşliğinde, Belçika'daki terör örgütü sempatizanlarına destek yürüyüşü düzenledikleri belirtildi.

NATO toplantılarını fırsat biliyor: Zelenski yine silah istedi NATO toplantılarını fırsat biliyor: Zelenski yine silah istedi Haberi Görüntüle

PARİS'TE PKK TERÖRÜ

Belçika ve Almanya'dan sonra benzer görüntüler Fransa'da da yaşandı. Fransa'dan sınır dışı edilme kararı olan PKK'lı Firaz Korkmaz'ın Türkiye'ye iadesine karşı çıkan terör örgütü yandaşları Charles de Gaulle Havalimanı'na geldi. Yaklaşık 20 kişiden oluşan öfkeli grup, PKK'lı Firaz Korkmaz'ı götüren Ulusal Geri Gönderme Birimi ekibine saldırdı. PKK yandaşları ve havalimanındaki sivil personel arasında da gerginlik yaşandı.

İran tiyatrosu hızlı bitti: Operasyonların devamı gelmeyecek İran tiyatrosu hızlı bitti: Operasyonların devamı gelmeyecek Haberi Görüntüle

3 PERSONEL YARALANDI

Kısa sürede olay yerine gelen Fransız askerleri PKK yandaşlarına müdahale etti. Askerlerin müdahalesiyle kontrol altına alınan olayda, havalimanında çalışan 3 kişi yaralanırken gözaltı yapılmadı.

Fransa'dan sınır dışı edilme kararı olan PKK'lı Firaz Korkmaz'ın Türkiye'ye gönderildiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

1

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading