Yandex Metrica

F1 pilotu Lewis Hamilton'dan Gazze'deki katliamlara tepki: Yeter artık

Formula 1'de 7 kez dünya şampiyonu olan Büyük Britanyalı pilot Lewis Hamilton, aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze'de yaşanan insanlık dramına sosyal medyadan yaptığı paylaşımda tepki gösterdi.

Spor

29.05.2024, 12:32

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Çocuk, yaşlı, kadın demeden masum sivilleri öldüren İsrail ordusu, hedef gözetmeksizin her yeri bombalamaya devam ediyor.

8 aydan bu yana Gazze'de büyük bir soykırım yapan Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu şu ana kadar 36 bini aşkın masum Filistinliyi katletti. 79 binden fazla insan da yaralandı. 

Dünya kamuoyunun ateşkes çağrılarına kulağını tıkayan ve katliamlarına devam eden İsrail, bu kez de Refah'ta yerinden edinmiş insanların sığındığı çadır kenti bombaladı.

İngilizler çıldırdı! Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye servet İngilizler çıldırdı! Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye servet Haberi Görüntüle

200 KİŞİ ÖLDÜ

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) İletişim Direktörü Juliette Touma, İsrail'in Refah kentinde zorla yerinden edilen Filistinlilerin bulunduğu kampa düzenlediği saldırıda can kaybının çok yüksek olduğunu, en az 200 kişinin öldürüldüğünü öne sürdü.

Fenerbahçe'den forvet hamlesi! İşte o isim Fenerbahçe'den forvet hamlesi! İşte o isim Haberi Görüntüle

HAMİLTON SESSİZ KALAMADI

Katil İsrail'in Refah'ta sivillerin sığındığı çadırları vurmasının ardından dünya liderlerinden peş peşe açıklamalar geldi ve Netanyahu'ya büyük tepki gösterildi. Bebek katili Netanyahu ve hükümeti, dünyanın her yerinde protesto edilirken Formula 1'de 7 kez dünya şampiyonu olan Büyük Britanyalı pilot Lewis Hamilton, Gazze'de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalamadı.

En Nesyri transferinde son durum: Fenerbahçe teklifte cömert davrandı En Nesyri transferinde son durum: Fenerbahçe teklifte cömert davrandı Haberi Görüntüle

''YETER ARTIK''

39 yaşındaki Mercedes pilotu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yeter artık. Bu trajediyi izlemeye ve sesimizi yükseltmemeye devam edemeyiz. Başta masum çocuklar olmak üzere pek çok kişinin yaşadığı travma ve terör, dehşet verici. Çocuklar için, aileleri için ve onların yaşamları için buna bir son verilmeli." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Transfer düğümü çözüldü! Galatasaray'ın yeni sağ beki açıklandı Son dakika... Transfer düğümü çözüldü! Galatasaray'ın yeni sağ beki açıklandı Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARIN VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Hamilton, çadır kampında yaşayan ve İsrail saldırılarında diri diri yanarak feci şekilde can veren çocukların videosunu da takipçileriyle paylaştı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading