Yandex Metrica

Ev sahibi üniversite öğrenicisinin kirasına zam yaptı! Çareyi okula uçakla gidip gelmekte buldu!

Ev sahibi üniversite öğrenicisinin kirasına zam yaptı! Çareyi okula uçakla gidip gelmekte buldu!

Kanada'da yaşayan Tim Chen isimli üniversite öğrenicisinin ev sahibi kiraya zam yaptı. Ancak ödeyecek durumu olmayan öğrenic çareyi ailesinin yanına taşınmakta buldu. Chen ise 2 saat uzaklıktaki okuluna ise uçaklagidip gelmeye başladı.

Dünya

27.02.2024, 15:05

Kanada'nın Vancouver kentinde üniversite okuyan öğrenci Tim Chen, ev sahibinin kirasına zam yapması üzerine başka bir şehirde yaşayan ailesinin yanına yerleşti. 

Kızılelma kâbusumuz olacak! Hindistan medyasında dikkat çeken analiz: Türklerin İHA'sı neden bu kadar değerli? Kızılelma kâbusumuz olacak! Hindistan medyasında dikkat çeken analiz: Türklerin İHA'sı... Haberi Görüntüle

KİRAYI ÇOK BULDU UÇAKLA OKULA GİTTİ

2 bin 500 dolara çıkan kira fiyatını ödeyemeyeceğini belirten Tim Chen okulundan vazgeçneyerek şehirden vazgeçti. Ailesi Vancover'e 450 kilometre uzaklıkta bulunan Calgary şehrinde yaşadığı için ailesinin evine geri dönen Chen, '' "Ben her gün okula gitmiyorum, haftada sadece iki derste katılım zorunlu. Toplamda 3 saat dersim var ve dersten sonra otobüse binip havalimanına gidiyorum ve oradan da eve gidiyorum"  dedi. 

Milyarlarca dolar verip topçu obüs alacaklar! Silahlanmaya devam ediyorlar: Savaş çok yakın Milyarlarca dolar verip topçu obüs alacaklar! Silahlanmaya devam ediyorlar: Savaş... Haberi Görüntüle

KİRADAN DAHA UYGUNA GELDİĞİNİ BELİRTTİ

Yıl içinde Mayıs ayında mezun olacağını belirten öğrenci bölye bir karar aldığını ve gidiş- dönüş uçak biletine ise 150 dolar ödediğini belirtti. Haftada iki kez okula gittiği yaklaşık ise ayda 1200 dolar uçak masrafı olduğunu belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading