Yandex Metrica

Enerji krizi ilk okulları vurdu! Öğrencilere battaniye dağıtıldı

Enerji krizi ilk okulları vurdu! Öğrencilere battaniye dağıtıldı

Avrupa enerji krizine battaniye ile çözüm buldu. Çekya'da hava sıcaklıkları 10 dereceye kadar düşerken kalorifer açılamayan okullarda öğrencilere battaniye dağıtıldı.

Dünya

23.01.2024, 19:53

Rusya yaptırımlara karşı karşı doğalgaz vanasını kapattı. Yaşanan enerhi krizinin etkisi hemen görüldü. 

Orta Avrupa ülkesi Çekya'da hava sıcaklıkları 10 dereceye kadar düştü. Ekim ayının gelmesi ile birlikte geceleri 7 dereceye kadar düşen hava sıcaklıkları etkisini ülke genelinde göstermeye başladı. 

Çekyalı öğrenciler okullarında havanın soğuk olduğunu fakat kaloriferlerin yakılmadığını söyledi. 

Rusya'dan açık tehdit! Peskov 'ABD'yi durdururuz' diyerek duyurdu: 'Olası kurbanlar Avrupa başkentleri olur' Rusya'dan açık tehdit! Peskov 'ABD'yi durdururuz' diyerek duyurdu: 'Olası kurbanlar... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLERE BATTANİYE DAĞITILDI 

Diğer yandan okul yönetimleri öğrencilere okul bütçesinden battaniye alarak dağıttı. 

“Kış boyunca kullanılması için” satın alınan battaniyelerin, diğer okullarda da hayata geçirilen veya geçirilecek bir uygulama olduğu belirtildi.

Daha önce 200 yıl önce görülmüştü! Dünyanın en gizemli canlısı gagalı balina karaya vurdu Daha önce 200 yıl önce görülmüştü! Dünyanın en gizemli canlısı... Haberi Görüntüle

OKULLAR ISITILMAYACAK 

Enerji krizi yaşayan Avrupa, geçtiğimiz hafta tasarruf önlemleri konusunda ortak bir görüşe vardı. Buna göre birçok ülke kış döneminde okulları ısıtmamayı planlıyor. 

ABD Gizli Servis Direktöründen Trump itirafı: 'En büyük başarısızlığımız' ABD Gizli Servis Direktöründen Trump itirafı: 'En büyük başarısızlığımız' Haberi Görüntüle

HALK EYLEMLERE BAŞLADI 

Çekya’da on binlerce insan, Eylül ayı boyunca hükümeti, yaptırımları ve dış politikayı eleştirmek için sokağa çıktı. Göstericiler, Rusya’ya yaptırımların kaldırılmasını ve doğal gaz alınmasını talep etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading