Yandex Metrica

Elon Musk'tan Biden'e yasa dışı göçmen suçlaması: Amacı tek partili devlet kurmak

Elon Musk'tan Biden'e yasa dışı göçmen suçlaması: Amacı tek partili devlet kurmak

Dünyanın en zengin iş insanları arasında yerini alan Elon Musk Amerika'da yaşanana yasa dışı göçmenler sorunu ile ilgili açıklama yaptı. Elon Musk Biden'i yaklaşa seçimler öncesi yasa dışı göçmenlerin oyunu alabilmek için yasallaştırdığını iddia etti. X hesabı üzerinden ise Musk ''Çirkin'' diyerek bir açıklama daha yaptı.

Dünya

28.03.2024, 20:50

Amerika'da son zamanlarda yaşanan yasa dışı göçmen krizi giderek büyük bir sorun haline gelmeye başladı. Teksas ve Meksika sınırında 25 eyaletin Cumhuriyetçi Valileri ortak imzası ile ABD mahkemesinin sınır tellerini kaldırmasına karşı çıkmışlardı. Biden Hükümeti ise Meksika sınırındn geçen yasa dışı kaçak göçmenler sorununa ilişkin sessiz kaldığı için suçlanıyor. 

Kamala Harris, rekor kırdı: 24 saatte bakın ne kadar bağış topladı Kamala Harris, rekor kırdı: 24 saatte bakın ne kadar bağış... Haberi Görüntüle

ELON MUSK'TAN BİDEN HÜKÜMETİNE SUÇLAMA

5 Kasım 2024 günü ülkenin 47. Başkanlık için rakip olan Trump ve Biden arasında gerilim de artıyor. Ancak Tesla, Space, Neuralink gibi şirketlerin sahibi olan dünyanın en zengin insanı Elon Musk Biden ve hükümetini yasa dışı göçe engel olmamakla suçladı.

Casus İHA ile F-35 üssünü saniye saniye kaydettiler: İşgalciyi rezil eden kayıtlar dünyanın gündeminde Casus İHA ile F-35 üssünü saniye saniye kaydettiler: İşgalciyi rezil... Haberi Görüntüle

''BİDEN HÜKÜMETİNİN AMACI TEK PARTİLİ DEVLET''

Musk AP'de yayınlanan habere göre; "Biden milyonlarca göçmen için yasal statüye öncelik verecek" başlıklı haberinde Elon Musk'ın Biden hakkındaki çarpıcı iddialarını yayınladı. 

Musk'ın iddiasına göre; "1.Ülkeye mümkün olduğunca çok sayıda yasa dışı göçmen getirin. 2. Kalıcı bir çoğunluk (tek parti devleti) oluşturmak için onları yasallaştırın. Bu yüzden yasa dışı göçü bu kadar teşvik ediyorlar. Basit ama etkili" dedi.

Savaş gemisi alacak paramız yok! Yunan medyasından itiraf niteliğinde analiz: Doğu Akdeniz'i Türklere bırakalım Savaş gemisi alacak paramız yok! Yunan medyasından itiraf niteliğinde analiz:... Haberi Görüntüle

ELON MUSK'TAN ÇARPICI GÖÇMEN TWEETİ

Ardından ise Musk X hesabı üzerinden "Bu, neden bu kadar az sayıda kaçak göçmenin sınır dışı edildiğini açıklıyor, çünkü her sınır dışı edilme kaybedilen bir oydur. Bu hafta olduğu gibi New York'ta polis memurlarına güpegündüz saldırabilir, kefalet olmadan serbest bırakılabilir, herkese parmak uzatabilir ve 'yine de' sınır dışı edilmeyebilirsiniz. Çirkin." dedi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading